Nekalé úmysly (TV film)

Thriller

Kanada, 2002, 92 min

Jason Hreno

• Stegr

40% - To byla ale debilita. Jakkoliv dobrý pokus o dobrou atmosféru naprosto zazdilo neskutečně idiotské rozuzlení...(9.4.2009)

• LiVentura

Klasický milostný trojúhelník, jenže je to jiné, muži jsou otec a syn, následuje brutální vražda.!(1.2.2010)

Z celkového počtu nejméně dva body za dokonale arogantního W. Rekerta.(16.4.2009)

• hans500

Podprůměrný thriller, ničím výjimečný.(9.4.2009)

Ani ne špatný, ale ani ne moc dobrý film, každopádně jako thriller mi to moc nepřipadalo.. Až cca od půlky filmu se začalo něco dít, a podle mě tenhle film zachránil závěrečný zvrat, a pak ještě jeden zvrat, což jsem nečekala. Ušlo to, nicméně podruhé už bych se nedívala. Slabší 3*.(28.7.2011)

Celkem netradiční rozuzlení. Na první pohled je sice viděť, že film nebude prvotřídní jakosti, ale slušná béčková zábava to byla...(5.9.2009)

• Lukoboss

To byla hrůza, to vám musím říct. Hlavní hrdina mně byl od začátku nesympatický a vůbec to celé působilo prvoplánovitě a vůbec ne dobře. A ty stupidní dialogy!? Myslel jsem, že to po půl hodině vypnu. Nakonec jsem se dodíval až do konce, ale nic to neměnilo na kvalitě filmu. Že na konci přijde nějaký zvrat, se dalo čekat, ale že to s těmi zvraty tvůrci překombinují, to jsem nečekal vůbec. Těch zvratů nakonec bylo snad pět během 15min. a já jsem se nestačil divit.(9.4.2009)

docela to ušlo na taký priemerný triler. az do konca som netušil kto za tou vraždou vlastne je. Dal by som aj lepšie hodnotenie keby sa všetko nezbehlo tak rýchlo. Okrem hl. postavy A.W. Walkera tam nikto nepodal nejaký extra herecký výkon ktorý by ma presvedčil.(13.8.2009)

SPOILER Ja som hned myslela ze tu vrazdu Masona spachala Lana, az na koniec sa ukazalo ze to bol Holden. SPOILER Pre mna to bol napinavy film.(13.8.2009)

Docela klasické béčko s příjemnými herci (především přitažlivou mamčou Angie Everhart :-) ) a neskutečně se měnícím závěrem, za který o trošku přilepšuji hodnocení. 2,5*(2.2.2010)

• Ltblue

Óóó skoro len samí erotický sex.Aby som zažival orgazmus a ako Thriller mi to vôbec nepripadalo -- -- -- -- -- -- -- --(25.6.2011)