Reklama

Reklama

VOD (1)

Americká černá komedie o chutném jídle, dobrém víně a pádných názorech vypráví o trojici vysokoškoláků, kteří se rozhodnou, že zbaví společnost těch nejútočnějších osob a osvobodí svět od hypotetických hrůz budoucnosti. Jude (Cameron Diazová), Paulie (Annabeth Gishová) a Pete (Ron Eldard) jsou liberálové, kteří o víkendech pořádají večírky, na něž zvou pečlivě vybrané, politicky kontroverzní hosty (Jason Alexander, Bill Paxton, Mark Harmon, Ron Perlman). Bez ohledu na konverzaci je jídlo vždy delikátní, příjemné a smrtící... Pozoruhodná satira režisérky Stacy Titleové dává ostrou a elegantní rotaci tématu, co je v současné americké politice napravo a co nalevo, co je v ní správné a co špatné. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v americkém Los Angeles. (Terva)
  • Malou roličku muže, který si nechává od Normana Arbuthnota (Ron Perlman) podepsat knihu, si vystřihl jeden z producentů snímku. (deepspace101)
  • Pro roli Normana Arbuthnota se původně počítalo s Beau Bridgesem, ten ji však odmítl a na jeho místo nastoupil Ron Perlman. (deepspace101)
  • Dům, v němž se odehrává většina děje filmu, vyhořel do základů bezprostředně po skončení natáčení. (deepspace101)

Reklama

Reklama