V týlu nepřítele

Resistance

USA / Nizozemsko, 2003, 88 min

Todd Komarnicki

• k212

Takové neslané, nemastné, nedějové, bez náznaku hlubších myšlenek. Asi nejspíš zbytečné. A to i přes zajímavý herecký potenciál.(7.8.2005)

• gogo76

Absolútne ničím zaujímavý film.Téma 2.svetovej vojny ponúka nekonečné množstvo príbehov,ale filmári zvolili práve ten,už stokrát videný.Bojové scény žiadne,herecké výkony priemerné,otrepaný príbeh a podpriemerná,miestami vyslovene nudná réžia.Pre milovníkov vojnového žánru tento film akokeby neexistoval.40%.(9.2.2009)

• Mystery13

Badalamentiho hudba snad ani nemůže být špatná. Ještě jsem nekoukal ani na jeden film, kde by jeho hudba špatná byla. Hudba, to je také jediné pozitivní na tomto filmu. Jinak zpočátku, zhruba prvních dvacet minut, kdy se objevuje postava Billa Paxtona, tak to ještě vypadalo nadějně. Vše se změní ve chvílích, kdy se zotaví ze svých zranění a začne vyznávat Claire lásku. Připadalo mi to tak děsně povrchní, až to nebylo hezké. Navíc nechápu, jak se americký pilot, který vyvázne ze sestřeleného letounu, může zajímat více o Claire a o sex, než o to, aby se spojil se svými lidmi a vrátil se. Válka ustupuje a nahrazuje ji slepá láska? To je hrůza! Falešně provedený film, na kterém si vyláme zuby nejeden filmový fanda. Paxton není nic extra herec, tady to také dokazuje. Měl jsem ho radši, když se nechal zabít Terminátorem, kuchnout Predátorem a sežrat Vetřelci.(11.11.2011)

• jenik71

Na toto téma lze určitě takový film natočit lépe. Zcela bez nápadu a bez myšlenky. Ormondová s Paxtonem se sice snaží, ale to je asi také jediné plus. Čekal jsem rozhodně lepší zážitek.(29.11.2008)