Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V těchto souřadnicích se pohybuje americký bombardér pilotovaný Tedem... Ovšem jen do té doby než ho sestřelí německá stíhačka. Z průzkumného letounu vyvázne pouze Ted, kterého najde malý chlapec Jean. Ten ho přivede do centra hnutí odporu, do rodiny Henriho a Claire. Němcům se podaří nalézt sestřelené letadlo a začínají hledat pilota i část vybavení, které zmizelo. Smyčka se stahuje. Nacisté se rozhodnou, že za ukrývaného pilota bude potrestána celá vesnice. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Absolútne ničím zaujímavý film.Téma 2.svetovej vojny ponúka nekonečné množstvo príbehov,ale filmári zvolili práve ten,už stokrát videný.Bojové scény žiadne,herecké výkony priemerné,otrepaný príbeh a podpriemerná,miestami vyslovene nudná réžia.Pre milovníkov vojnového žánru tento film akokeby neexistoval.40%. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle je válečný film, který vás bude nudit. Ačkoliv jsem se snažil naladit se na jeho notu, nepodařilo se mi to. Dvě hvězdy za ten Liberátor a Julii Ormond. * * ()

k212 

všechny recenze uživatele

Takové neslané, nemastné, nedějové, bez náznaku hlubších myšlenek. Asi nejspíš zbytečné. A to i přes zajímavý herecký potenciál. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Na toto téma lze určitě takový film natočit lépe. Zcela bez nápadu a bez myšlenky. Ormondová s Paxtonem se sice snaží, ale to je asi také jediné plus. Čekal jsem rozhodně lepší zážitek. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Ona mu zachránila život. On spasil její duši. I když se celý svět rozpadá na kousky, síla lidského srdce dokáže dát některé z nich zase dohromady. Bill Paxton a Julia Ormondová vytvářejí v tomto epickém příěhu postavy lidí, chycených v průběhu 2. světové války ve víru vášně, nebezpečí a zoufalé odvahy. *** ()

Reklama

Reklama