Reklama

Reklama

Karate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2

  • USA Best of the Best 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Travis, jeden ze členů vítězného týmu amerických karatistů, se zapletl s podsvětím, zatoužil totiž po hlavní ceně v nezákonných zápasech, pořádaných v Las Vegas. Ve hře je sto tisíc dolarů. Utkání se odbývají v Koloseu, největší a nejbrutálnější aréně, kde neplatí žádná pravidla. Tam spolu bojují novodobí gladiátoři, aby mohli ve finále vyzvat soupeře nejobávanějšího, majitele klubu Brakuse. Travis byl při zápasu zabit a Tommy s Alexem se rozhodli vraha potrestat. Existuje jediný způsob, jak se k němu dostat. Oba přátelé tedy vstupují do arény smrti... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americká akčná séria "Karate Tiger" pokračuje! Je tu "Best of the Best 2". Alex Grady a Tommy Lee musia pomstiť smrť svojho kamaráta a spolubojovníka Travisa Brickleyho. Ten bol chladnokrve zabitý v drsnom undergroudovom, nelegálnom súboji v nevadskom Las Vegas. Alex a Tommy sa rozhodnú nájsť vraha ich priateľa. Chcú si s nim vyrovnať účty. Šiesta časť známej karate série nesie názov "Karate Tiger 6: Najlepší z najlepších 2". ** ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se že to skončí trapně jako pětka, kde se nakonci usmířily. Tohle bylo o něco lěpší než trapná pětka i když příběh je furt trapný je tu rozhodně víc fightů, Rhee není zase tak špatný, Penn byl supr ale sralo mě jak dopadl i když se to dalo předvídat už od začátku, Roberts mi tu furt nesedí stejně jako ta hudba vzatá z nějaký německý kriminálky. Po akční stránce lepší než 5, příběh celkem klišé blbost o pomstě. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nevidím žádný rapidní pokles dolů. Příběh tu je, je jednoduchý, už se tady i střílí. Soubojů je zde opravdu dost. Nejvíc se předvede Phillip Rhee, který zde bude mít na konci filmů dost soubojů. Hudba je tady perfektní, složil ji vynikající skladatel David Michael Frank. Opět film mého mládí. Není co dodat. 90% = ***** ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle říct. Své hodnocení pár slovy obhájit musím, když vidím v pravo ty chuděry hvězdičky osamocený. Na rok 1993 bych tento film netipl ani náhodou, zdá se starší. I když dávám hvězdičkové hodnocení stejné jako třeba u třetího či pátého Rockyho, tak tenhle Karate Tiger se se Slyem rovnat nemůže, to je snad každýmu jasný. V rámci série KARATE TIGER ( hereci, děj, napětí - o to tu nikdy nešlo, spíš jde o ten pocit, kdy jsme jako malí sedávali u videa a sledovali chlapy co si dávaj vzájemně po tlamě ) je tohle pro mě jeden z těch lepších dílů. Jako malý jsem viděl pouze jedničku a tak si rozšiřuji obzory a doháním až dnes, a fakt mě pár dílů celkem příjemným a zvrhlým způsobem zabavilo. Tenhle má hlavně parádní sestavu.. no dejme tomu že herců - Roberts je sympaťák, Penn celkem taky, Moeller slušný hovado + jako bombonek Landham a Hodder. Když k tomu přičtu správně debilní příběh a skvělý hudební motiv, těch nejméně 50% prostě dát musím. Dalších dvou dílů se ale bojim. [5.5/10 prosinec 2010] ()

castor 

všechny recenze uživatele

Typická arénovka, jejíž výjevy v paměti diváků splývají v několik červených šmouh a efektních karate úderů. Phillip Rhee se nakonec protáhl až k osmému pokračování, s Ericem Robertsem měli páté a šesté zastavení solidně rozehrané. Navíc jim tady sekunduje německý obr Ralf Moeller. Je to sice ryzí primitivismus, ale kdo tehdy u těchhle pirátských véháesek neprožíval nefalšovanou bojovou rozkoš? ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Dej filmu začína po šiestich rokoch od konca prvého dielu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama