Reklama

Reklama

Corky Romano - Noční můra mafie

  • USA Corky Romano (více)
Trailer

Obsahy(1)

Agenti FBI zase jednou zaúřadovali a mafiánská rodina Romanů je v úzkých. Hlavě gangu taťkovi Romanovi je jasné, že pokud někdo včas nezlikviduje důkazy, půjdou si všichni členové rodiny na dlouhou dobu sednout pěkně do chládku. Kdo by byl ale takový blázen, aby se v přestrojení za agenta vloudil do centrály FBI a všechny kompromitující dokumenty opravdu odstranil? A přitom je řešení tak blízko. I klan Romanů má v sobě jednu černou ovci roztomile bláznivého veterináře Corkyho. Je ale jasné, že pokud se k vyslání Corkyho odhodlají, budou muset mafiáni počítat s tím, že nic nebude podle jejich plánů. Corky je totiž zmatkář k pohledání. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Mrtvobog 

všechny recenze uživatele

Napriek nízkemu hodnoteniu musím povedať, že to nie je až taká sračka. Ba vlastne je, ale nie preto, že by sa na to nedalo pozerať, ale preto, že je to vlastne totálna jazda jednej pičoviny za druhou. A k tomu priblblý výraz Ch. Kattana, on je fakt hovado, ale sedí mi sem. Logika tu nie je, ani serióznosť, ale o to tu vôbec nejde. Tento film má pobaviť, človek má vypnúť a len sa smiať na veciach, čo by normálny človek nikdy nedokázal spraviť. Klobúk dole, slušná komédia, môže byť. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Proboha proc ma tenhle film 30%, vzdyt to je brutalni jizda. Samozrejme je to naprosta vymastenost, ktera se neboji jakkoliv trapnyho vtipku, ale to by tu nesmel bejt super borec Kattan, v jehoz podani i ta nejvetsi volovina vyzni silene vtipne. Navic na podobnej film neni pribeh uplne nejhorsi, je perfektne sviznej a krome super ultra vymastenyho Corkyho v prestrojeni za agenta Srace, kterej neni jen nocni mura mafie, ale naprosto vsech, tu je i skvela particka vedlejsich postav, obzvlast rodinka ve slozeni mafianskej fotrik se zhulenym vyrazem Falka a synacci teplous a negramot. Takze na jednu stranu je to fakt vymastenost, kdy Corky furt pobiha a xichti se jak hovado, neustale do neceho vrazi a neco posira, na druhou stranu to proste funguje, hraje chytlava hudba a ja se dobre bavil. ()

Reklama

Hopper odpad!

všechny recenze uživatele

Omyl vážení - Corky Romano nie je nočná mora mafie, ale všetkých ľudí, čo si sadnú k TV k tejto somarine najťažšieho kalibru, oproti ktorej je Maisner, Sobota a ostatní "bratia" dielo hodné Oscarovej nominácie. Pochvalu za odvahu by mal dostať každý, kto dokáže vydržať pri tejto ....... aspoň 10 minút. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Dosti nešťastně nepovedený debut jakéhosi Roba Prittse (příznačné je, že od té doby mu nikdo nedal práci ;-), tak něco na způsob "Policejní akademie 5 etc...", pitomá story s pitomými hláškami a přehrávajícími pitvořícími se herci druhé až třetí garnitury, kterou nezachrání ani (zjevně pro své jméno obsazený) Peter Falk. Typisský zbytečný film na typické marné >prímanovácké< víkendové odpoledne. Do kategorie odpadu jej posouvá hlavně klasicky debilní český dabing, film sám o sobě však bezesporu tu jednu hvězdičku zaslouží, byť jen pro jednu >uvadající hvězdu< jménem Peter Falk... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodnocení je trošku nefér, místy jsem se přistihnul že i přes moře hloupých scének a fušérských hereckých výkonů jsem se několikrát solidně zasmál. Chris Kattan je jinak herec, který snad každému musí jít na nervy. Schválně se podívám jestli má nějaký fanclub. Docela bych se divil. PS: V menší roli Zach Galifianakis. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama