Rozpočet $23miliónovTržby USA $20,246,790Tržby Celosvetovo $-/40%/(9.8.2005)

Michael Karbelnikoff není Martin Scorsese a Christian Slater není Robert De Niro, přesto tento film stojí za 104 minut divákova času.(22.10.2007)

Něco jako Nedotknutelní, leč ne stejně kvalitní..!(30.11.2009)

Nevím proč mi film vyzněl tak nějak uměle, zpočátku jsem měla pocit, že jsem v divadle a ještě na loutkovém představení. Nic zásadního se nedělo celý děj, zápletka mizerná, výkres charakteristik postav téměř nulový, rekvizity ubohé a opisování od jiných mafiánských perel tomu taky nepřidalo. Přehlídka fešných chlapů a jejich na míru šitých obleků byla šik, ale jen slabou útěchou pro moje očekávání v tomto žánru. Rozjelo se to až téměř k závěru, a to mi vážně k radosti nestačilo, i přes rafinovaný konec. Škoda rány, která padne vedle, plastem ryzí kov nenahradíš...(27.8.2011)

Filmový průmysl udělal z gangsterů hvězdy. Docela paradox, vezmeme-li v potaz, čím se tito lidé živili. Nebudu si ale hrát na moralistu. Tyto filmy mají bezesporu své kouzlo a ani tento není výjimkou. Nedosahuje sice takových kvalit jako třeba Tenkrát v Americe, nicméně je to film, na který se moc dobře kouká. Některé scény jsou poněkud směšné, ale není jich moc a ty dobré rozhodně převažuji.(22.10.2007)

Skutečný příběh mafiánského bosse Charliho Lucky Luciana, který se odehrává v jeho vrcholném období 20. let minulého století. Charlie a jeho přátelé se postupně z pouličních zlodějíčků vypracují na nejvyšší místa organizovaného zločinu v New Yorku. A musím říct, že hodnocení 62% tomuto filmu vůbec nesluší. Co víc si přát od mafiánskýho filmu než to, co jsem viděl zde. Krásně je zde vidět to vyhrabání ze sraček až do nebeských výšin, barové tanačnice, přestřelky se samopalem Thompson s bubnovým zásobníkem, který je znakem všech mafiánů, spiklenectví apod. Není to dokonalej film, ale jako příběh o jednom z nejznámějších gangsterů to funguje výtečně. Christian Slater byl dobrej a zbytku herců role padly. Nejvíc se mi ale líbil Richard Grieco, správný to mafián. Veliká spokojenost.(2.9.2010)

• Terva

Nemohli vzít do svých rukou jen pořádek... museli vzít všechno. Scénář : Nicholas Kazan a Michael Mahern. Kamera : Lajos Koltai. Hudba : Michael Small.(30.4.2011)

Film, jenž milovníci gangsterek musí vidět. Děj se v podstatě opírá o skutečné události a popisuje dobu prohibice a život Luckyho Luciana. Myslím, že si většina diváků tento film za čas opět s chutí připomene. 70%(19.5.2009)

Mě to připadlo jak film z let 30s. Nebylo to tak kvalitní a mělo to hrozný mouchi, ale mě to stačilo.(12.9.2011)

Jedna z posledních scén - ustanovení Národní komise, jež bude předsedat Národnímu syndikátu - byla opravdu působivá. Celkově je autenticita reflexe reality rozvoje organizovaného zločinu v té době ve snímku na skvělé úrovni (snad jen občas je něco na efekt: Maranzana nevyhodili z okna, ale v reálu probodali a rozstříleli a vůbec se při tom nedostali do patové situace s členem jeho bandy, jak je to ve filmu), to film nebrzdí, ale brzdí ho především atmosféra (nijak zvlášť nebudovaná) a celkový průběh cesty na vrchol. Gangsteři tu sice stoupají stále výš a stávají se mocnějšími a mocnějšími, ale divák, který látku nezná, vcelku nechápe proč a jak atp. Dobře vykreslené jsou tu vztahy mezi ústředními mafiány, ale třeba linka Luciano - jeho žena mi vyloženě přišla na efekt. Vůbec to není špatný film, spíše povrchní, zbrklý a moc zkratkovitý (v jistých směrech).(6.11.2009)

Mafianske filmy su mojim najoblubenejsim zanrom co sa filmu tyka a hlavne tie z prostredia talianskej mafie, ked bola v amerike prohibicia. Film gangstri sa kostrou pribehu opiera o zacinajucu karieru Chrlieho '' Luckyho " Luciana a jeho dlhodobych priatelov. Aj ked sa tento film neda porovnat z Mafianmi alebo z Krstnym Otcom, bude pre vacsinu fanusikov tohto zanru urcite prijemnym potesenim a som si isty, ze sa bude takmer kazdemu pacit. Skvele zachytena atmosfera a hudba ma celkom lahko vtiahli do atmosfery tridciatych rokov a vykon Christiana Slatera povazujem za najlepsi v celej jeho kariere. Anthony Quinn takisto potesil, ale aj ostatny herci boli dobre vybraty a celkom dobre aj hrali. Som trosku prekvapeny z nizkeho hodnotenia na csfd. Myslim si ze tento film by si zasluzil byt v cervenej farbe.(3.12.2009)

Milovnikov gangsteriek tento krimi snimok urcite neurazi. Trosku ma prekvapuje nizke hodnotenie spolukomentatorov kedze film je inspirovany skutocnymi udalostami a ako taky nemoze prilis vybocovat zo scenara ktory mu nalinkoval zivot. Pre ma urcitim osviezenim a prisiel som si na svoje, vecne intrigy a boj o peniaze. Uz od nepameti neslo mafii o zabijanie ale hlavne o zarabanie penazi. Cim viac tim lepsie a zabijanie bolo az na poslednom mieste. Christian Slater podava slusny vykon a Mayer Lansky mu tiez zdarilo sekunduje a to nevravim o panu Quinnovi, ktory svojo donna zahral naozaj bravurne. Velmi nedocenneny film 85%(2.12.2005)

Skvelý snímok. Samozrejme som možno trošku aj kladnejšie zaujatý, nakoľko gangsterky boli vždy mojou slabosťou, ale tento snímok sa naozaj vydaril. Samozrejme na skvosty typu Vtedy v Amerike, Mafiáni atď. to nemá, ale to predpokladám tvorcovia vedeli od začiatku. Jedná sa tak o nanajvýš príjemne strávených 104 minút... :-)(13.5.2009)

Sice to nedosahuje úrovně jiných gangsterek, jako je třeba Kmotr (a pokud mám přehled, tak v Mobsters učinkují herci, kteří právě byli i v Kmotrovi), ale řekl bych, že je to dobře udělané. Rozhodně jsem dobře vžil do té atmosféry. 80%(29.11.2009)

• dopita

Gangsterka která je natočena lehkou rukou, která nijak zvlášť nepobaví, ale asi ani neurazí. V ději jsem měl trochu zmatek, herci byli bídní a akční scény byly spíš k smíchu. Gangsteří po sobě střílej z kulometů jak smyslů zbavení, ale mrtvol je pomálu.(29.11.2009)

Rovných 50% Mafiánskej film totálně neslanej nemastnej . Pár dobrých herců ale výkony průměrné navíc mafiánská tématika která už tu byla tolikrát že nepřekvapí . Jako kulisa nebo jen tak na jedno kouknutí ale nic více bych v tom neviděl.(29.11.2009)

Průměrná gangsterka, ale za podívání stojí. Herecké výkony nic moc, ale viděl jsem i dost horší.(18.8.2010)

Ve srování s některými jinými mafiánskými filmy se asi většině lidí zdají Gangsteři poněkud neohrabaní, nicméně si myslím, že by zasloužili rozhodně vyšší hodnocení než 62% Zpracování se mi líbilo, je pravda že Scorsese a Coppolu jen tak někdo nepřekoná ale myslím si, že Karbelnikoff odvedl rozhodně dobrou práci. Co se mi taky líbilo je fakt, že i přes zamotanost děje ve smyslu neustálých změn plánů je film velice dobře srozumitelný i pro nezasvěceného diváka což určitě spousta lidí ocení. Mě osobně si Gangsteři získali.(3.10.2009)

Celkem slušný film. Koho baví podobné kousky z mafiánského prostředí, nebude zklamán. Sice Al Pacino ani De Niro zde nehrají. Není to ani Kmotr ani Mafiáni. Rozhodně je to ale film, který stojí za to vidět, a dokáže, že lze natočit pěkný kousek i bez zmíněných velkých hvězd. .... Rozhodně ale Joe Viterelli nechybí nikde! (ten u mě ztvárňuje mafiána asi jako Al Pacino)(29.11.2009)

• Prankster

Bez spádu a atmosféry... Dvě hvězdy jenom protože jsem milovník tématu.(14.12.2009)

<< předchozí 1 2