Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John (Jason Lee) vede spokojený život. Má krásnou snoubenku a místo asistenta ve společnosti svého budoucího tchána. Všechno se zdá perfektní, dokud ho oblíbená neteř nepřekvapí s přijetím na univerzitu v Harvardu a on si nevzpomene na dávno zapomenutý slib o proplacení směnky! Zoufalý John se obrátí pro radu na svého nejlepšlho přítele, potrhlého a přihlouplého Dutfa (Tom Green). Ten ho přesvědčí o tom, že musí dočasně vést život zločince, aby potřebnou hotovost získal! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

silent cut 

všechny recenze uživatele

Dělej že si opička!!! Ták!!! Chcete ořezat strom? Vemte osmiletýho kluka ze sousedství, dejte mu motorovou pilu a na onen strom ho zavěste pomocí kladky!! Vy, kdož jste viděli, sáhněte si do svědomí a řekněte, že vám alespoň necukal koutek ve chvíli kdy... nebudu spoilovat (soudce, plačící děvče, lékárna, policista a zubní kartáček ) ... no nic... ()

FandaF 

všechny recenze uživatele

Komedie s pár bláznivými nápady. Scéna s kartáčkem, psem, nebo větví Vás určitě dost pobaví. Myslím, že film nemá hluchá místa a má spád. Kritika, která na něj je, je zaviněná spíše nedotáhlým scénářem a možná také režií. Zřejmě se měl pan režisér víc soustředit na režii, než na svou "pidiroličku". Čekal jsem ale že to bude horší. Oddychovka na kterou se určitě dodíváte, ale už se k ní asi nevrátíte. Dávám 2*. Jinak Tom Green je opět v roli, která mu sedí nejlépe - totální trotl ;-) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě skvělá komedie, Jason Lee opět ukázal, že komediální talent určitě má a Tom Green zase ukázal, že nemůže hrát nic jinýho než dementní úchyláky, ale ty mu teda jdou znamenitě, fakt úchyláček jak vyšitej. Sice je tady pár scén tak trochu navíc a některý si myslim nemaj takovej zábavnej efekt, jak si asi tvůrci představovali, ale celkově to zábavný je a některý scény fakt stojej za to ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Klasická zápletka keď sa hlavný hrdina musí rozhodnúť medzi sľubom čo kedysi dávno dal neteri a túžbou svojej nastávajúcej po novom dome vlastne ani neponúka viac ako dostaneme. Opletačky s lúpežou, vykrádaním banky, bitkárom aj snaživým policajtom sú vtipné len tak tak a zachraňovať situáciu musí ako vždy pes. Druhýkrát si to rozhodne nepozriete. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nebýt Jasona Lee tak film je vyloženě nudný. Pár scének je celkem ucházející (transvestický soudce,vyloupení alkomarketu) , ale zbytek je plný neskutečné vaty. Tom Green je neskutečně trapný až nechutný. Pokud chcete něco lepšího , kde je Jason Lee zkuste seriál My Name Is Earl , který má v každé epizodě více humoru než celý tento film. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama