Reklama

Reklama

Král síly: Příběh Rickyho

(festivalový název)
  • Hongkong Li wang (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mladý Ricky je za vraždu poslán do vězení. Zde vládne sadistický boss a řada gangů. Téměř okamžitě po příchodu do věznice se Ricky dostává do konfrontace s místními kápy, kteří zjišťují, že Ricky není žádný otloukánek. Naopak, Ricky je mistr kung fu s nadlidskou silou. Svoje protivníky doslova cupuje na kusy a proráží pěstmi. Je absolutně neporazitelný, nebo šéf věznice skrývá esa, která Rickyho řádění utnou tipec? A jaký je vlastně skutečný důvod Rickyho uvěznění? (Flipnic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Znáte to, jsou filmy, které oscilují mezi 5 hvezdami a odpadem. Pro někoho neuvěřitelná zábava, zatímco jiní nevěřícně kroutí hlavou. Beru černý humor krvavých efektů, i asi chtěnou topornost, ale pro mě to kvalit Braindead nedosahuje. Možná s lepšími herci a větším nadhledem, kde nadhled neznamená jen proražená těla. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Scénář to nemá, herce to nemá, příběh to nemá, takže by to měla být sračka? Asi jo, jenže to má Rickyho a to je takovej drtič, že to nemá obdoby, prakticky sám neskutečně zmasakurje všechny vězeňský bosse takovým způsobem, že po nich zbydou jen střeva na podlaze. Ono totiž Rickymu většinou stačí jen jeden úder na to, aby vyvrhnul vniřnosti svýmu nepříteli nebo mu pohlavkem vyrazil oko, či jednou ranou zdemoloval ruku, že zbyde jen rozervaný předloktí a prsty na podlaze a nebo urazil půlku hlavy i s mozkem. Ricky je prostě absolutní nezabitná mašina na gore scény a to po celej film, včetně mlecího finále ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý film. Nevěřil jsem na co se to vlastně koukám. První věc je humor ať už je chtěný nebo nechtěný tak jsem se dobře zasmál, hlavně taky ale u gore scén které jsou často groteskní a šílené. A konec prostě nemohly myslet vážně. Gore jak jsem zmínil je dost často spíše humoné a naprosto over the top. Některé scény jsou fakt parádní třeba boj mezi těma bossama byly bez chyby. Nicméně je i tak divné že se film bere v mnoha scénách zatraceně vážně. Je to zábava která neurazí a mě se dost líbila. ()

tarponko 

všechny recenze uživatele

Tak toto je taká neskutočná zlátanina blbosti, kung-fu, brutality, prúdov krvi a absurdnosti, že to ani nie je možné. Videl som to už hodne dávno a nedávno som tu na tento skvost natrafil a nemôžem sa prestať na tom smiať. Hororová stránka filmu ma nejak nezaujala, ale za to tá komediálna mi to vynahradila. Kto nevie čo si pustiť večer po namáhavej robote, má rád vo filme trošku viac krvi ako je obvyklé a nechce nič zložité na pochopenie, len sa hodiť do kresla a vychutnať si masaker aký tu nebol od čias stredoveku tak toto je ten správny film. S nežným pohlavím to ale radšej nepozerajte :) ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Tady asi není co moc rozepsat. Totální gore-fest plný skvěle gumových a kečupových efektů, absurdního humoru a vtipných záporáků. Moc mě bavili i místy dojemné či vážnější momenty, které sice v celém v tom masakru působili bizarně, o to ale lépe v céle té atmosféře fungovali. Výborná řežba. PS: Hongkongský Braindead bych tomu neříkal, je to prostě typicky drsnější Hong-Kongská škola infůzla gumovými efekty západních béček z osmdesátek. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Film bol zakázaný v Írsku, Malajzii a Západnom Nemecku. (Paldiny)
  • V původním manga komiksu je Rickymu 21 let, zatímco Siu-Wong Fanovi bylo při natáčení pouhých 18. (Caelos)
  • Jedná se o první film z Hong Kongu, jenž se dostal do kategorie CAT III, a to kvůli násilí, nikoli sexu. (Caelos)

Reklama

Reklama