Onegai Teacher (TV seriál)

Please Teacher!

Animovaný / Komedie / Romantický / Sci-Fi

Japonsko, 2002, 12x22 min

Anime akých bolo natočené už veľa. Neprekvapí temer ničím, téma lásky intergalaktickej povahy tu už bola nespočetnekrát a to v oveľa vtipnejšej podobe (napr. Urusei Yatsura ). Keby seriál ubral z linky romantickej a preradil sa do pruhu uletenosti , hodnotil by som isto vyššie. Takto mi je proste k neuvereniu, že dvaja dospelí zosobášení ľudia sa na seba v jednom futone len tak pozerajú. Bonusový 13 diel s nadržanou maminkou je o stupeň vyššie než celý seriál. Sensei wa totemo sekuši desukara. 6/10(21.9.2006)

• Subjektiv

Poměrně nezajímavé romantické anime, které se snaží získat diváka levnými triky. Mimozemský původ učitelky a manželky hlavního hrdiny IMHO není ničím jiným, protože se s ním pracuje málo a až na výjimky špatně. Přitom právě to, by mohlo být zdrojem různých zajímavých situací, ať už humorných či vážných. Nakonec nám zbývá příběh dvou lidí, kteří tají své manželství a u kterého je víceméně předem jasné jak skončí.(4.3.2007)

Místo učení Trávicí soustavy, prostě nádhera :-) Já, poslední dobou jsem měla štěstí/smůlu na anime ze školního prostředí, která pak pokračovala v manze a já tudíž neviděla konec, což mne opravdu rozlítilo ^_^ A proto jsem tomuhle musela dát 4*. Prostě konec. Žádné natahová, zbytečnosti. Krásné a přímočaré; a to po všech těch sletitý a slepený a pomalu absudrně zbytečných liních prostě pohladí po duši. Arigatou :)(24.2.2009)

Jedno z mých prvních anime. Nevím jak by se mi líbilo dneska, ale každopádně velká nostalgie.(8.9.2007)

Po prvních dílech vás asi napadne, jaká je to hloupost... student spatří ženu z vesmíru, následně se do sebe zamilovávají a koná se svatba. V co to může vyvrcholit? Čekal bych něco horšího, nakonec je Onegai Teacher příjemné romantické anime do nudného letního dne. Nejlepší ale z této série je rozhodně dobrá komediální OVA, kde se ukazuje zvrhlost učitelčiny matky... ta mě také donucuje namísto 3/5* dát 4/5*.(17.7.2009)

No ještě se to dalo i když jsem se občas musel přemlouvat abych si to vůbec zapnul... 5/10(28.10.2007)

No postava učitelky je jistě neoriginální...nebo naopak, každopádně mi přišla divná. Přemýšlel jsem o 4* , ale pak mi došlo, že bych seriálu asi škodil. Příběh byl ucházející, romantiky bylo dosti a humor tam taky byl, takže by se dalo říct, že tomuto anime nic nechybí(6.12.2008)

• Luksa

O něco lepší dojem než u Love Hina. První díly vypadaly docela nadějně, občas dobrý vtípek a slušná hudba. Od půlky už jsem seriál víceméně proklimbal a už ani pořádně nevím jak to skončilo. Tento druh anime seriálů zdá se není nic pro mně.(14.8.2008)

Humorně/romantické sci-fi o naivní vesmířance a studentovi prvního ročníku kterému je ve skutečnosti osmnáct. Má to vtip, má to příběh a hlavně má to Mizino. 4 * Poslední 13 epizoda s nadrženou Mizininou matkou a je to rázem za 5*.(14.4.2010)

Na tohle anime budu rád vzpomínat...bylo totiž úplně první svého druhu, které jsem viděl. Dostal jsem chuť se po vší tý temnotě, kouknout na nějaké typické romantické anime a Onegai Teacher bylo první na které jsem narazil. Ikdyž jsem měl kolikrát chuť to v půlce epizody vypnout...nakonec to nebylo tak špatné. Asi nejvíc musím vyzdvihnout vedlejší postavy (např. Kusanagiho ujetej strýc a jeho ženuška), které byly zvětšiny zajímavější než samotná ústřední dvojka....Jinak jasně nejlepší epizoda bylo bonusová, ujetá třináctka..(29.7.2010)

Úžasná sexy učitelka, jakékoliv intimnosti tabu - prostě klasické anime, ale nádhedně vykreslené a s natolik roztomilým příběhem, že nemůžu jinak. S láskou vzpomínám...(16.1.2007)

Druhé anime, které jsem viděla. Potřebovala jsem se od Wolfˇs rain (2003) nějak odreagovat a tak jsem sáhla po tomto ujetém seriálu =) už si to moc nevybavuji, ale vím jistě, že úplně poslední díl stál za to =) z nostalgie dávám 5, ale myslím, že reálné hodnocení je tak 3,5 hvězdy =)(24.9.2011)