Kouzlo lásky: Příběh z Kámasútry

Perfumed Garden

USA / Indie, 2000, 110 min

Jag Mundhra

• igi B.

Já >tohle< po pár minutách laborování s diskem v přehravači prostě vypnul a šel dvd vrátit paní trafikantce. S radostí jsem ušetřil dvě hodiny času ze svého cenného života. Proč - to jsem uvedl v "diskuzi k filmu". Asi nemá cenu více zde cosi řešit... :-( . . . Nechávám proto tento film bez hodnocení, ale i ta chvíle mi svým způsobem stačila, abych se přikláněl spíše k názorům uživatel jpia a Brandona... :-(( - - - P.S. Kouzlo sračky: Dá(ý)vidlo z Mrdofilmu... :-(((... (Nakonec neviděno 30.6.2008, nekomentář zde jako druhý - 1.7.2008)(1.7.2008)

• EvaM

Uběhnou tři čtrtiny filmu, a ještě stále nevíte, proč vlastně celý film máte sledovat. Hloupé, zbytečné , nic neříkající dialogy s nudným dějem. Až 10 min. od konce se teprve dozvíte o čem celý film vlastně byl.(24.5.2009)

• Brandon

Nejsem si jistý, jestli by otec nauky o lásce Mallanga Vatsjájána ocenil Mundhrův příběh z Kámasútry. Film je sám o sobě odpadem. Ta jedna hvězda je za překrásná sárí, za smyslné tance, pohyby a za velké hnědé oči Lochani, ve kterých se člověk snadno utopí :-)(5.2.2008)

• 1860

Co říci závěrem? Kdo by očekával porno, musím ho zklamat, kdo by očekával zajímavý film, musím ho zklamat, kdo by očekával napínavý příběh se skvělou zápletkou a dechberoucím vyvrcholením, toho musím praštit po hlavě..(16.7.2008)