Smrtící invaze (TV film)

Smrtiaca invázia: Útok vraždiacich včiel

Thriller

USA, 1995, 85 min

• Douglas

Těžce vykradení Ptáci, navíc s ekologickým zamyšlením na závěr. Velmi směšné, zvlášť ve chvílích, kdy matka mluví k umírající dcerušce (tedy málem).(22.8.2004)

Nezáživná televízna produkcia s fádnym dejom, nič viac. /5%/(3.11.2007)

• Dale

Takto to asi dopadne, keď sa sfilmuje dementný scenár a podporia ho trápne herecké výkony všetkých zúčastnených (hlavne Gina Philips). Je síce pravda, že som sa na tomto filme smial viac, ako na hociktorej teenegerskej komédii, no to pre tvorcov určite nie je pochvala. Toto je jednoznačne najhorší film, aký som videl. To ešte väčšina telenoviel je na vyššej úrovni.(29.1.2005)

• Terva

Převážná část filmů o smrtících zvířatech je prostě " hrozná ".(3.8.2011)

• Andersis

Nemůžu říct, že sem se u toho nudil, ale ani bavil. Jedná se o film kde na malé městečko začnou útočit zabijácké včely. Scénář je jedna velká hrůza a herecké výkony taky. Ale vůbec mi to nák nevadilo. Ten film na mě působil celkem dobře.(7.9.2008)

Distribuční překlad na vhs je: "Včely" pod hlavičkou: Vapet production.(2.6.2011)

• GrgaPitic

Opravdu stojí za shlédnutí, je to protkané "nezapomenutelnými " hláškami typu "Kdybych věděl že kouříš, tak s mojí dcerou nekamaradíš" apod. Je toho tam spousta, doporučuju shlédnout v podroušené náladě s více lidmi ;-)(6.2.2005)