Reklama

Reklama

Smrtící invaze

(TV film)
  • Česko Včely (více)

Obsahy(1)

Na počátku padesátých let byly prováděny šlechtitelské experimenty s křížením afrických a jihoamerických včel. Cílem bylo získat včely schopné žít v drsnějších podmínkách a s vyšší výtěžností medu. Vznikl však vysoce agresivní druh, napadající vše živé, jak zvěř, tak i lidskou populaci. Paní Ingramová žije v malém městečku na jihu USA. O agresivních včelách už slyšela a také ví, že se jejich roje pomalu blíží k městečku. Proto chce společně s rodinou město co nejrychleji opustit. Jsou již zbaleni k odjezdu a čekají na syna Kevina. Ten však cestou rozstřílel se svým kamarádem jeden včelí úl. Na motorce se teď společně blíží k domu kevinových rodičů, ale za nimi již letí mračna rozzuřených včel. Všichni se zabarikádují v domě, neboť útěk je vyloučen. Začíná hotové peklo, protože žádný dům není vzduchotěsný. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Douglas 

všechny recenze uživatele

Těžce vykradení Ptáci, navíc s ekologickým zamyšlením na závěr. Velmi směšné, zvlášť ve chvílích, kdy matka mluví k umírající dcerušce (tedy málem). ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Takto to asi dopadne, keď sa sfilmuje dementný scenár a podporia ho trápne herecké výkony všetkých zúčastnených (hlavne Gina Philips). Je síce pravda, že som sa na tomto filme smial viac, ako na hociktorej teenegerskej komédii, no to pre tvorcov určite nie je pochvala. Toto je jednoznačne najhorší film, aký som videl. To ešte väčšina telenoviel je na vyššej úrovni. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Dýchej, teď už je to jenom na tobě!" Chad Ingram je s rodinou v novém domě teprve tři měsíce, a už se zdá, že si nevybrali nejlépe. Roj zabijáckých včel si dělá na městečko, kde nyní žijí, zálusk. Poslední napadení včelami, při kterém zahyne kamarád s přítelkyní, donutí Toma jednat. Společně s Kevinem Ingramem vyrazí na motorce do sadu pomstít se včelám. Jak chytrý nápad to byl, zjistí blb Tom v momentě, kdy rozstřílí tři roje na větvích stromů. Rychle se vydají k domu Ingramových, kteří se právě chystají odjet. Nyní jsou donuceni se v domě zabarikádovat i s Tomem, jenž vše způsobil. Situace se zkomplikuje, když včely pobodají malou Lucy a ta začne upadat do šoku. Asi nejzajímavější na celém filmu je přednáška o včelím žihadle, slušná je i práce se samotnými včelami. Jinak bohužel postavy se chovají hloupě - Tom místo pomoci Kevinovi zaleze do přístěnku kde bulí, Kevinova starší sestra Tracy se chová jako blbka, místo aby přiložila pomocnou ruku k dílu, Chad ví, že se mají pohybovat pomalu, ale mezi včelami mává rukama, jako by se chtěl vznést, a padací dvířka, kterým stačilo urazit zámek, rozštípe na cucky. Včely jsou samozřejmě neobyčejně inteligentní, a tak ví, jak vyřadit telefon, elektřinu, zablokovat auto a jak se dostat do domu, jelikož pomsta je u nich na prvním místě. Navrch spousta hloupých dialogů dělá z filmu frašku. „Kdybych věděl, že kouříš, tak s mým synem nekamarádíš!" p.s. oficiální text zde je plný chyb a k popukání ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama