Reklama

Reklama

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Invader je roztomilá, béčková, zapomenutá perlička která nedělá ostudu. Vlastně je až škoda že film je tak zapomenutý. Je to zábava o spadlém tělesu z kterého vyleze vetřelec a tak naháněčka v laboratoři začíná. Celkem mě překvapilo kolik známých tváří tu hraje od Phillipeho přes Dunna až po Orsera. Maska vetřelce není žádný zázrak ale kokony které dělá jsou správně slizké, hlavní problém ve vetřelci je to že vypadá jak nějaká koule a sem tam ukáže hlavu. Sice je pěkné že se nejedná o efekty ale celkově mi maska přijde nezajímavá. Krve moc nečekejte a konec je lehce úsměvný. Ale je to hodně zábavný film který mě ani minutu nenudil. CHtěl jsem dát 3* ale z lásky k žánru a překvapení které mi film nadělil 4*. ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Návštěvník z vesmíru, který je napůl ET a napůl Vetřelec? To musím vidět, řekl jsem si. INVADER sice nemohl dopadnout jinak, než jako průměrný film, ale určitě nelituju těch 90 minut, které jsem do filmu investoval. Hluchých míst je tam minimálně a troufnu si říct, že žádný fanoušek sci-fi horrorů se určitě nudit nebude. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Něco jako Věc s Kurtem, něco jako Vetřelec... akorát je to takový slabší odvar. Mimozemštan opravdu vypadá jako IT :-) sešitý s pakoněm a vetřelcem :-) Herecké obsazení mi nesedělo - 30% ()

Reklama

Reklama