Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy West (Ryan Phillippe) žije so svojimi rodičmi v ťažkých podmienkach. Otec Ray (John Savage), veterán z Vietnamu utláča jeho aj slabú a oddanú matku Kate. Celá rodina je svojim despotickým otcom drvená, no nik nemá dostatok síl vzoprieť sa mu. On totiž nepozná hranice a nerobí mu problém nútiť svojho syna, s pištoľou v ruke, aby sa pomiloval s vlastnou matkou.
Jimmy nakoniec zisťuje, že je vďaka Rayovým úchylným potrebám otcom svojich dvoch mladších bratov a pokúsi sa s nimi utiecť z domu. Cestu im však skríži Ray, ktorý skrýva kruté tajomstvo... (LxLuthor)

(více)

Recenze (13)

cab 

všechny recenze uživatele

Pribeh rodiny zijici na okraji mesta v nesnesitelnych podminkach a prostredi, protoze otec je veteran s Vietnamu a agresivni alkoholik, dospivajici synacek soulizi se svou matkou a k tomu jeste dva mladsi synove, jejichz budoucnost i minulost je nejasna. Vysity priklad nefunkcni americke rodinky a lidi s poruchami osobnosti v temnem razeni s dobrymi hereckymi vykony a nutnymi dejovymi odbockami, ktere postupne odkryvaji jedno velke rodinne tajemstvi, ktere se da predvidat, ale stejne prekvapi. 70% ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Poměrně jadrný film mě překvapil téměř ve všech ohledech. Vzhledem k ději bych se ani nedivil, kdyby byl natočen podle skutečné události. Každopádně má film grády i dějové zvraty a o překvapení tady není nouze. Miminálně jedno bylo docela předvídatelné, když se Jimmy dozví, že jeho dva údajní bratři jsou de facto synové. Bohužel zvrácené chování některých jedinců je horší a nafilmovat se nedá. I přesto šlo o celkem kvalitní zážitek, který vygraduje do úchvatného konce. Naštěstí vše dopadne tak, jak má a každému je naloženo podle toho, co si zaslouží. Až na jednu dle mého nevinnou osobu... ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Mala by som si už konečne zakázať pozerať takéto filmy, nerobia mi dobre a to nielen na pleť. Skutočne neviem, ktorý z nich dvoch bola väčšia sviňa, ale každopádne sa našli a bohužiaľ presne tak ako tu už niekto v komentári spomenul, vôbec by som sa nedivila, keby toto bolo natočené podľa skutočnosti. Smutné, desivé, úbohé a žiaľ zvrátene ľudské... ešteže to ten záver trošku zachránil. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama