Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teenageři v Los Angeles mají jasný pohled na svět kolem sebe. Problémy neexistují a když, tak jejich řešení je jednoduché. Rodiče ti nerozumí? Důležitější je, že máš silnou motorku a rande s pěknou kočkou. Život je nekonečná párty. Sex, halucinogeny, znásilnění, vražda i únos... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Film starý XX s českým dabingem je u mě na hraně. Nevěděl jsem, zda se mám smát či plakat, příběh prakticky žádný není, snímek je málo uchopitelný, je rozporuplný a myslím, že snad dokonce někteří uživatelé GT to nevydrží a obrazně hodí film po pár minutách do koše. Sám název přesně vystihuje celé dílko. Na druhé straně nutí k přemýšlení, co tím chtěl vlastně básník říci, proto jsem se dodíval až do konce. Hrají zde někteří známější herci v čele s tehdy neodolatelným Jamesem Duvalem. Sám jsem zvědavý, pokud někdo další napíše recenzi a zda mu film sedl, co mu dal a vzal ... 4645 ()

Blackhawks odpad!

všechny recenze uživatele

Abosolutně nechápu smysl tohoto ujetého filmu.. podíval jsem se na něj jen proto, že jsem se zkurveně nudil ( nechci být vulgární) ale měl jsem opravdu co dělat, abych se vydržel koukat do konce.. A závěrečná scéna téhle scifi-komedie tomu dodala korunu. Nezůstáva někdy rozum stát, nad podobnými filmy?! ()

Reklama

ash99 

všechny recenze uživatele

Nonsens,v ktorom si Gregg Araki stráži zobrazenie aj toho najmenšieho detailu na celý rozmer plátna...Oproti The Doom Generation, kde hľadel skôr na bláznivosť scény, tu sa zameral na číre poblúznenie adolescentov zobrazovaných v tomto snímku. Trochu mi to pripomínalo Korinovho Gumma či Clarkove KIDS/KEN PARK, no avšak aspoň na Korinove vygumované charaktery to má ďaleko. No, ale aby nebolo málo bolo to treba prisladiť trochou drog, sexu, humoru či až veselého násilia a ... a už u Arakiho pochopiteľných mimozemšťanov a hľa, vzniká monumentálne ukončenie (pekne) sku*venej generačnej trilógie ☺ ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Možná jsem si měl před sledováním filmu šluknout nebo rovnou píchnout, abych film pochopil. Takto to pro mě byla jen změť nechutných a nelogických scén - i když to byl asi záměr. Jediné, co mě na filmu bavilo, bylo obsazení: Jamese Duvala si z nějakého důvodu dobře pamatuju z "Dne nezávislosti", Melounka asi netřeba připomínat, mihla se Brenda z Beverly Hills, jeden herec vypadal jako Banderas, objevily se tady módní ikony dvojčata Brewerovi, Mena Suvari z Americké krásy a další. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 minut se mi překvapivě líbilo. Postavy zde totiž byly tak neskutečně debilní, že jsem se vlastně bavil nad tím, jak tam všichni blbě mluví a jak trapně vypadají. Doufal jsem, že to bude komedie ve stylu Atomového gymnázia. No jo, jenže to vydrželo bohužel jenom 10-15 minut, pak se začala potvrzovat přesnost českého názvu - zprvu to byla nuda, pak to byla strašná nuda, následně nesnesitelná nuda a přešlo to až do zkurvené nudy. Paráda. To, že tam nebude děj, jsem tak nějak čekal, sháněl jsem si to kvůli tomu, že jsem byl zvědavý, co v tom filmu bude sci-fi. Byla to jenom závěrečná scéna, která sice byla vtipná, ale zabila v tom i tu poslední špetku vážnosti, o jakou se to tak trapně snažilo. Ten film vypadá jako Human Traffic, ze kterého někdo ukradl pohodovost (i když v mém případě je to pohodové jen do určité chvíle), hudbu a postavám sebral poslední špetky sympatie a udělal z nich idioty, kteří kdyby někde zahynuli, bude vám to více než fuk. Ten film prostě nefunguje a i když se snažil být (asi) varováním před tímhle nesmyslným způsobem života, ale ten konec to vyhnal strašně do absurdna, tak nevím. Araki to blbě podal tak jako tak. Nejlepší na celém filmu je stejně ten precizní střih, na kterém to vlastně celé stojí. A kamera taky není špatná. S hodnocením ale výš nepůjdu, málem mě to unudilo. Lepší 1* ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles v Kalifornii. (Terva)
  • Christina Applegate (Dingbat) si kvôli filmu prefarbila vlasy na červeno. (Msscastillo)
  • Film je završením trilogie, kterou Gregg Araki přezdívá souhrným názvem "Teenage Apocalypse Trilogy". Do trilogie dále patří filmy Totally F***ed Up (1993) a Zkurvená generace (1995). (Terva)

Reklama

Reklama