Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motel Halali je ideální místo. Na samotě, hluboko v lesích, přesně to správné prostředí pro víkendový kurs doktora Reiniše, určený lidem hledajícím smysl života. Účastníci se dozví něco o tom, jak žít. A také něco o tom, jak přežít. Z hlubokých lesů, vonících jehličím, hnilobou a krví, se totiž vynoří zombie myslivci. A naši hrdinové proti nim stojí sami, bez možnosti záchrany zvenčí, protože se nacházejí na tom nejopuštěnějším, nejodlehlejším místě na Křivoklátsku. Celý film ZDE (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (418)

Sandiego 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý rozjezd, pak solidní akční parodie a na konci jen zmatek a překombinovanost. Filmu nelze upřít jeho všudypřítomnou svěžest a nový vítr v české kinematografii, ale stále jde jen o nevyváženou parodii, která šla udělat lépe a v některých ohledech i odvážněji. Ale kdyby vznikla dvojka, neváhal bych jí shlédnout taky, tenhle žánr miluju béz ohledu na kvalitu. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Neskutečná pakárna, která se však nedá nemilovat!!! Jan Dolanský a Jaroslav Dušek sypou jednu hlášku za druhou, kolem pobíhají zombie myslivci, do toho všeho hraje perfektní ro(c)k a vše je snímáno velmi dobrou kamerou (zpomalené záběry, detaily). V "Choking Hazardu" jsou desítky scén, u kterých se doslova válíte smíchy... Vlastně se válíte smíchy celý film. Jak taky jinak, když se v opuštěném motelu sejde šíleně ironický "nihilista", slepý filosof, pornoherec-Jehovista, přehnaná puntičkářka nebo uťápnutý manžel, ze kterého se vyklube "postrach zombievců"... Trapné? ANI TROCHU! ()

Reklama

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Veľmi podivný film, ktorý nemal hlavu ani pätu. Neviem, či som jediný, kto tomuto filmu vôbec nepochopil. Snažilo sa to pôsobiť vtipne, ale vtipných scén (aspoň pre mňa) by som vedel spočítať na prstoch jednej ruky, možno by sa mi aj nejaké prsty zvýšili. Za tú jednu hviezdičku stál aspoň ten slepec, ktorý niekde v polovici filmu zmizol, ale našťastie sa tam potom vrátil:) ()

anais 

všechny recenze uživatele

Dobře napsané hlášky, pěkný Fukův main theme. Líbil se mi i výkon Kamila Švejdy a Dušek nezklamal. Hlavně v první půli jsem se opravdu smál. V druhé taky, ale poněkud jsem se nemohl smířit s pojetím zombivců, jako brutálních zabijáků, mezi nimiž ale hrdinové bezstarostně pobíhají a smějou se jim do obličeje. Taky nějaké ty nelogičnosti by se našly. I přes to však ChH naplnil to, co jsem od něj očekával. Je to pocta béčkovým filmům, a jako takový i působí. Koho zajímá, že v původním Texas Chain Saw Massacre nejsou kvalitní herecké výkony? Že tam není nic zajímavějšího než vřeštění blondýny a sem tam nějaká ta krev? Choking hazard možná zklamal ve snaze natočit sofistikovanou poctu béčkovým filmům. Zastavil se někde na půli cesty. Díky tomu se Dáše Patrasové nabudete smát s chápavým výrazem, ale uchechtávat s trochu nevěřícím kroucením hlavou. Je to správně bizarní a jednou se z něj asi stane vyhledávaná rarita mezi českými filmy. ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Jasně, spíš než o film jde o recesi. Je tam vidět zápal pro věc, ale stejně tak i nedostatek financí a filmařských zkušeností. Poslední stránky scénáře se nejspíš dopisovaly na place a s hudbou mohlo být nakládáno taky o poznání lépe. Na tři hvězdičky to ale stačí, jedna je za Honzu Dolanského a jeho hlášky ("Chuť se přeceňuje...", "Za tohle nás paní pokojská nepochválí...", etc). Inu upíři mají svou Buffy, no a zombie myslivci zase Dádu... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • Členové filmového štábu si sami platili jídlo, ubytování i dopravu. (jenik71)

Reklama

Reklama