Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motel Halali je ideální místo. Na samotě, hluboko v lesích, přesně to správné prostředí pro víkendový kurs doktora Reiniše, určený lidem hledajícím smysl života. Účastníci se dozví něco o tom, jak žít. A také něco o tom, jak přežít. Z hlubokých lesů, vonících jehličím, hnilobou a krví, se totiž vynoří zombie myslivci. A naši hrdinové proti nim stojí sami, bez možnosti záchrany zvenčí, protože se nacházejí na tom nejopuštěnějším, nejodlehlejším místě na Křivoklátsku. Celý film ZDE (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (418)

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Tahle strašlivá blbost, která si dělá legraci z krvavých hororů mě vážně moc dobře pobavila. Slepec Dušek a jeho filozofické řeči jednoznačně kralují filmu a když na plátno dorazí Dolanský s kyblíkem plným mozků a vyvoláváním: "Mozky, čerstvý mozky!" nemůžu se udržet. Chudáci děti - co by asi řekly na "Dádin" výstup :-) ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Zombíkovská parodie po česku, která vás sice nerozemele na padrť, ale párkrát se vám do bránice trefí pěkně. Nejlíp se trefuje Dušek, za toho bych dala i čtyři, leč není na scéně stále. I tak jsou jeho výměny názorů s Dolanským asi to nejlepší, co lze v téhle umně filozofické a někdy až do psychologie přesahující bláznivině slyšet. Jejda ještě nezapomenout na toho jehovistu, ten byl taky pěkně napsaný. Zombie myslivce, často i s vykřičníky, zmínili všichni ostatní, tak už o nich mluvit nebudu ;-). ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od Mladistvého intelektuála jsem se u Choking Hazardu moc nebavil. Potenciál tu sice byl, ale většinou je nevyužitý. Třeba postava „pornojehovisty“ je úžasná, ale v Izziho podání působí věrohodně pouze ta první půlka. Na tu druhou by bylo potřeba trochu nadhledu a to už bylo nad jeho schopnosti. To takový Honza Dolanský je pravý opak. Ten přesně pochopil, v jakém filmu hraje a celou dobu zachovává tu správnou míru nadsázky. A režijně je to tentokrát bohužel stejně obratné jako průměrný zombivec. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Zombie Myslivci po česku, aneb Mysliveckému Honu Zdar !! Dagmar Patrasovou jsem měl vždy za hodnou a milou paní z Kouzelné školky, ale asi jsem se hodně mýlil. Choking Hazard je brutální českou zombie komedií, která apsenci děje dokáže vykompenzovat satirickými hláškami, které se celkem povedly. " Budu sežrán Zombie Myslivci ! Tak nemá zemřít filosof ", " Jak to , že se vlastně ještě hejbe, když už má bejt dávno mrtvej ? A koho to sere ?! ", " Každou chvíli může ožít jako Lesupán ! " Film sice není nikterak dlouhý, ale kratší stopáž by mu jen prospěla, stejně tak i lepší výkony herců, kteří se jen tak bezduše přesunovali po place. Hudba byla dobrá a k filmu docela sedla. Jako přínos českému zombie funny hororu zajímavé -> Slabší 3 * . 45 % ()

choze 

všechny recenze uživatele

Film, který chtěl být jiný a nakonec je češtější než většina českých filmů dohromady. Jako zombie komedie to nemá chybu, ale české filmové luhy a háje nepotřebují další černé komedie (byť by byly o zombies), potřebují drsnou akční zombiárnu. Tedy potřebovaly ji v dobách, kdy zombies ještě nebyly tak zprofanované. Takže pořád čekáme na spasitele. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • Natáčení probíhalo nedaleko Jesenice u Rakovníka v motelu a jeho okolí u tzv. Jesenické křižovatky. (rakovnik)
  • V plánu bylo natočit pokračování pod názvem Choking Hazard 2: Festung Halali. (Fenk)

Reklama

Reklama