Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (637)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

U JAK UKRÁST DAGMARU jsem Vám poradil, jak zvládat náhlé návaly agrese. Nyní vám poradím, co dělat, když se Vám při sledování nějakého filmu udělá silně nevolno, či budete mít nezvladatelné nutkání zvracet. Nuže, při zvracení je dobré zkusit nějaké byliny, jako např. mátu peprnou či fenykl. Účinná je prý také šalvěj, která zmírňuje křeče a zázvor, který usnadňuje trávení a podporuje chuť k jídlu. Rozhodně je při zvracení důležité pojídat pouze suchary a popíjet hořký čaj. Pokud by Vám léčebné postupy nepomáhaly, nabízí se dvě možnosti. Buďto je vzhledem k otřesnému zážitku silně narušená Vaše psychika, nebo Vás zaklel zlý duch sledovaného filmu. V tom případě okamžitě vypněte sledovaný film, udělejte si voodoo panenku s podobiznou režiséra filmu, který Vám způsobil problémy a bodejte do ní tak dlouho, až se Vám uleví. Přeji Vám mnoho zdaru. ()

Tetsuo odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě o dost horší než první díl, což už je co říct. (Kdybych na to nemusel pracovně kvůli psaní Troškova portrétu, vyhnul bych se tomu širokým obloukem.) ___ Kamera malinko profesionálnější, objeví se tu i takové vymoženosti jako vizuální gag, zvuk mimo záběr nebo humorný hudební podkres, ale hrozně ruší postsynchrony a dabing. _______ Co se týče vtipů samotných, jsou vulgárnější a tupější než minule, ale nejvíc vadí používání téže hudby, závěrečné písně, naprosto hluché obsazení Vondráčkové a Maxy a totálně rozpadlý děj. Minule to totiž bylo přese všechno sudržnější. Teď už se postavy chovají jako naprostí magoři a není v nich ani kapka životnosti. _____ Situace jsou nejen nevěrohodné z hlediska jakéhokoli realizmu, ale blbé i v žánru jakkoli nadsazené komedie. A hlavně je to všechno příšerně ochablé, s nulovou dynamikou. Nuda a trapnost. ()

Matty odpad!

všechny recenze uživatele

Amorální artikl aspirující asimilací apartností na anormalitu dekády. Zajímavé komentáře: Lima, Lhurgoyf, igi B., fleker, Cimr ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Mě se ten druhý díl zdál úplně stejný... Při prvním jsem byl opravdu hodně nasrán a divil se, co nekteří lidé vydávají za "film". Teď jsem už věděl, do čeho jdu. Souhlasím s Tetsuem ohledně té kamery i vizuálních gagů, obsazení Maxy a Vondráčkové, přesto myslím, že tento díl byl o chloupek lepší v tom, že měl něco, co vzdáleně připomínalo děj. Ostatní jako vždy - ze začátku se to docela rozjede, pak se ale snímek utápí ve stále stejných nudných zaběhnutých kolejích. 90% vtipů je opět o sexu a dobrého herce abys pohledal. Narážky na kritiky trapné a nefunkční a...tak. Jen doufám, že se někdo nerozhodne natočit Anglického krále podle scénáře Evžena Gogely. To by mohl bejt opravdovej průser... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zase jsem se pobavil, i nad tím jak se všem tento film nelíbí a stejně se dvojka zase chytila .Zdůraznuji ,ža opět je jedna * za neuvěřitelnou návštěvnost. Já si těhle věcích v dnešní době velmi cením.Pravda je taková, že humor už má klesající tehdenci. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kritici s radostí nadávají, v novinách lidi čtou, jaká je to kravina, a pak to takhle hodnotí..jenže...oni na ten film stejnak jdou a stejnak vydělá kopu prachů a stejnak se u toho smějou, tak o co jim všem proboha jde? Nadávat si sice můžou jak chtěj, ale když na to diváci choděj a baví se a nakonec to má takovéhle hodnocení, tak teda nevím, co je nakonec vlastně realita. Dvojka je ale popravdě hrozná. Příběh je hroznej, vtipy už stagnují, a celkově už mi to příjde jako jeden velkej kameňák na samotné kritiky, se kterými diváci utřeli prdel. Tak to nakonec bylo, a i když už je to nudnější než jednička, stejnak se to nezapře, že úspěch zasloužený, nevím, ale každopádně ho měla a s tím se nic dělat už nedá. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $918,000║ Prvý sa ešte dal zniesť ale toto už bola podpásovka a riadna. /5%/ ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jeden velkej kamenák. Fakt vtipný . HAHA PS: anthy ty ses prevlecenej troska nebo si s tema 5* delas srandu? ()

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

"Pane Subjektiv, měl bych pro Vás další Kameňák. Jdou dva a prostřední upadne." "Tak to je vážně Kameňák, pane Troska. A ten vy zfilmujete? To byste byl vážně génius..." ()

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Troškova hrdost a sebeúcta mizí v prvním záběru a dno české kinematografie se odhaluje v celé své kráse. (Ne)čestný příslušník mojí Bottom 5. ()

Kordus odpad!

všechny recenze uživatele

Usmál jsem se asi dvakrát... Nejlepší věc na tomhle filmu je motto před závěrečnýma titulkama a to je na skoro dvě hodiny dlouhý "film" docela málo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Dobrý deň." - "Dobrý." - "Nejaký vták by bol?“ – „Bol.“ – „A stál by?“ – „Stál.“ – „A to je najväčší vták, akého tu máte?“ – „Väčšieho má len holič oproti.“ Troška to má ťažké. Nech nakrúti hocičo, stane sa stredobodom pozornosti divákov, ktorí ho automaticky odpisujú bez toho, aby videli nejaký skutočne mizerný amatérsky film. Ak sa vám nepáčila jednotka, nebude sa vám pozdávať ani dvojka. A naopak. Scenár znova pozostáva zo sfilmovaných vtipov, ale druhýkrát to funguje predsa len o čosi lepšie ("príbehovejšie", ak chcete) a na niektorých hercov je radosť pozerať (Genzer). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fajn film, ale horsi nez prvni dil. Jen nechapu proc sel zrovna tenhle film do kin, kdyz je spousta jinejch daleko lepsich filmu kery se u nas od kina nedostanou. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Jednu věc umí Zdeněk Troška líp než všichni čeští režiséři dohromady - dokáže své filmy PRODAT. To je určující pro jeho úspěch. Dobře ví, kdo je jeho cílová skupina, dobře ví, jak ji o svých filmech informovat a dobře ví, že to zabere. To bych mu vůbec nevyčítal, přestože do té skupiny nepatřím. Horší je, když Troška v tisku hanobí jiné tvůrce (od Vorlíčka po Hřebejka) jen proto, že točí jiný žánrový odstín nebo se snaží o něco nového. K takové ubohosti se u nás pravidelně uchyluje jen triumvirát Menzel-Troška-Němec. Bizarní trojice, že? ;-) Jinak Kameňák II. za 20 % ()

Marius odpad!

všechny recenze uživatele

Rád by som sa týmto ospravedlnil filmom Eda Wooda. Áno, Ed Wood síce točil zlé filmy, ale predsa filmy. Kameňáky nie sú filmy, je to crap. 0/10 ()

Reklama

Reklama