Reklama

Reklama

Zrození Evy

Obsahy(1)

Byla stvořena v perfektním světě. Jmenuje se Eva - čistá, nevinná, dech vyrážející krása. Žije v dokonalé harmonii se světem kolem ní. Ale zjišťuje, že není sama. Tady začíná její putování. Zvědavost poháněná touhou najít spřízněnou duši a jediný prvek přírody, který dosud neznala... lásku, erotiku, sex. Na jedné straně úžasná projížďka krásami panenské přírody Karibiku a Severní Ameriky, na straně druhé vás svede světová topmodelka Inger Ebeltoft známá svou nevůlí svlékat se. (Intersonic)

(více)

Recenze (25)

Brandon 

všechny recenze uživatele

Poté, co jsem nedávno navštívil pomyslnou galerii Baraka, prošel jsem i další, neméně fascinující. Kromě úžasných záběrů dokonalé přirody, galerie EVE nabídla i to nejkrásnější, ale zároveň nejzrádnější, co se na modré planetě nachází - Ženu. Inger Ebeltoft byla jakousi průvodkyní symbolizující nevinost, čistotu, která na cestě krajinou sní fantazie a hledá ... Hádejte co;-) Mimo výborné kamery, pěkných aktů a úžasné hudby je dokument (nebo báseň, nevím jak to nazvat) prokládán za každou kapitolou i citací. Neodpustím si některé zde uvést:"Měl jsem sen, který nebyl jen pouhým snem." Lord Byron, "Jsi potichu a mluví, promluvíš a mlčí." Hsuan-Chiao, "Duše se setkávají na rtech milenců." Percy Bysshe Shelley ()

VMa 

všechny recenze uživatele

No, jestliže je na obalu odkaz na film Baraka, tak je autor vedle. Baraka je přeci jen o něčem jiném. Baraka je dokument o Zemi, tohle je umělecký úlet s trochou erotiky, který byl natočen v různých národních parcích Severní Ameriky, zejména pak USA - navzdory tomu, že film je kanadský. Ovšem to není důvod, proč nedat všech pět hvězdiček, které jsou odměnou právě za krásnou přírodu a docela hezkou Inger Ebelsoft. ()

Reklama

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Exotické dobrodružství?! KDE?! Právě na ta exotická dobrodružství jsem se dost těšil a byl jsem ohromně zklamán. Pokud bych nečetl tento klamavý popis od ofic. distributora, jistě bych nebyl tak rozčarován z vůbec žádného příběhu. Jinak pěkné záběry na přírodu i na Evu a její pěkné tělo podbarvené nerušivou hudbou mírní mé rozčarování aspoň na ty slabší 2*. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tento zeměpisný dokument měl podle obalu a napsaných propozic oslavovat i ženské tělo, ale nakonec zde v krásných záběrech americké scenérie je místo jen pro pár aktů, které ukazují krásu lidského (hlavně ženského) těla, ale moc ji neoslavují. Film je provázen nádhernou hudbou, ale po hodině to celé splyne v jeden útvar a jeden guláš. A nakonec v paměti stejně uvízne pár záběrů hor, pouští a oceánu. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Dám za tie trojky aspoň hviezdu? Nie! A prečo? Lebo každý vie že som skôr na zadky. Celkom pekná milfka prestiháavná zábermi na šutry, more a rieky. Experiment alebo alebo zle zostrihané homovideo z dovoleniek? Rednex mali aspoň tú súdnosť, že Spirit of the Hawk zostrihali na niečo cez 4 minúty. Toto už bolo na dlho a po čase sa už i tie kozy zunujú. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na více než 60 místech v Severní Americe a Karibiku. (Borrtex)

Reklama

Reklama