Plakáty
Vláda testuje nový bojový systém na stíhacích letounech Stealth,ale při jedné zkoušce dojde k nehodě a letoun se zřítí. Pilot který systém testuje se na poslední chvíly katapultuje.Ihned začíná vyšetřování a pilot i se dvěma stíhačkami je poslán pryč ze základny. Letadlo kterým cestuje je přepadeno teroristy, kteří chtějí stíhačky získat a odstraní každého, kdo jim zkříží plány. A tak začíná boj plný akce a napětí. (Chupacabre)
choze
odpad!LET ČERNÉHO ANDĚLA, SUPERPILOT a INTERCEPTOR. Tři stíhačková béčka spojená jmény dvojice později prvoligových scénáristů Johna D. Brancato a Mikea Ferrise (HRA, TERMINÁTOR 3, TERMINATOR SALVATION). První jmenovaný snímek docela ušel, druhý jsem neviděl a třetí je strašlivě nudný šit, který u nás distribuoval Intersonic. Zajímavé na něm je jen to, že vznikl v roce 1992, kdy se s diehardovskými kopiemi přenesenými do dopravních prostředků roztrhl pytel (PŘEPADENÍ VE VZDUCHU, PŘEPADENÍ V PACIFIKU) a že své dražší kinobratříčky předběhl - měl totiž videopremiéru už v květnu, zatímco oba výše zmíněné tituly startovaly až na podzim. Jelikož die-hard schéma žádá větší prostor než je kokpit stíhačky, je prostinký šablonovitý děj táhnoucí se jako med zasazen do obřího vojenského letadla, které dvě stíhačky převáží a divácká očekávání se záhy smrsknou na jediné - netrpělivé vyhlížení jejich nevyhnutelného závěrečného souboje, který je bohužel jediným v celém filmu.(27.12.2008)
Jamal
Letecký kapitán Winfield je pověřen úkolem . otestovat neviditelného Stealtha. Dojde ale k nehodě a oni se musí katapultovat. Kapitán pak je předvolán před soud a letí dopravním letadlem, kde je naložen tajný náklad. To je přepadeno teroristy a akce začíná (( ::(6.2.2006)
Haymar
Interceptor sice neobjevuje ameriku ale docela to odsejpá a navíc má tři esa v rukávu: vcelku přesvědčivého Divoffa (výjimečně klaďase), úlisě démonického záporáka (jako vždy) Prochnowa a poměrně hutnou, temnou atmosféru (a jednoho hnusnýho hada :)) Navíc nostalgické vzpomínky mi prostě nedovolí dát míň jak 3*(27.5.2010)
RomeroIsGod
Akční béčko s F-117 Nighthawkem v hlavní roli. A když béčko, tak doslova, včetně mizerný výpravy i triků. Ale zas na druhou stranu mě to jako malýho bavilo a Prochnow i Divoff jsou starý vojny. 50%(19.8.2011)
Wacoslav1
Co Kdyz ten porucik nebude mluvit? bude jeste nezna Angelinu! Prochnow si pred svym propadem do filmovych bazin jeste stihl strihnout super zaporaka v tomhle megabecku jeden z filmu na kterych jsem vyrustal a ted mi trvalo dlouho predlouho nez sem to sehnal a nazor nemenim Divoff dokaze bejt i uveritelnej sympatak co neovlada bojovy umeni teroristy umlati k smrti nebo utopi v hajzlu a predevsim je to sakra dobrej pilot film ma navic neuveritelne stisnenou atmosferu a skvelou hudbu chybi jen presvedcivejsi triky ale je to bcko tak co chtit navic je to prvni kousek tohoto zanru kde se objevil prechod z letadla do letadla pozdejsi snimky boeing 747 v ohrozeni nevyjimave uz to jenom prevzali(8.5.2012)
POciSEM
Zadnej zazrak ale kupodivu se mi tady libil Jurgen Prochnow kteryho moc nemusim. Dalsi z variaci na Die Hard tentokrat z vojenskyho letadla a tercem unosu jsou 2 super letadla ktery tak uplne super nejsou. Na nedelni odpoledne je to kazdopadne slusnej bijak(12.5.2012)