Reklama

Reklama

Chyťte tu holku

  • USA Catch That Kid (více)
Trailer

Obsahy(1)

Připravte se na vzrušující dobrodružství s Maddy, Gusem a Austinem, třemi dětmi na supertajné misi! Jsou to blízcí a talentovaní kamarádi: horolezkyně šampiónka, počítačový génius a mechanik specializující se na nejmodernější vozítka. Jejich úkol: dostat se do dobře zabezpečeného bankovního trezoru a provést největší krádež, jakou kdy jejich třída viděla - a to všechno kvůli nemocnému otci Maddy. Mají naprosto spolehlivý plán, ale ještě nemají věk na řízení auta! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

castor 

všechny recenze uživatele

Kvalita filmu je samozřejmě úměrná cílové skupině, nicméně už tehdy Kristen Stewart prokazovala slušný talent. Škoda jen, že se jí pak o pár let později mírně ZATMĚLO před očima, když podepisovala smlouvu k jedné pološílené stejnojmenné sáze.. Desetiletí ale tohle "vzrušující dobrodružství" rozhodně ocení.. ()

Riley 

všechny recenze uživatele

Kristen ještě jako nevylíhnuté kuřátko, samá ruka, samá noha, kdo by to byl řek, že z ní vyroste taková nádherná holka, ale to charisma a herecký um tam je už od malička no :) A ta její signifikantní gesta taky. Jo byla to blbost, nechápu proč amíci musej do všech dětskejch komedií cpát blbečky ala zloději ze Sám doma, kterejm stačí hodit pod nohy autíčko a zlikvidujou se sami! V Sám doma to teda ještě mělo účinek, to né, že ne, ale opakovaný vtip, přestává být vtipem jak se říká! Je pravda, že ke konci jsem se nechala už i unést a docela mě to bavilo - když otevřela sejf, měla jsem i chuť zatleskat, ale bohužel ta absurdita se stejně pořád drala na povrch a člověk nevěděl jestli se má dřív smát nebo nechápavě kroutit hlavou. ()

Reklama

bjindy 

všechny recenze uživatele

Keď je vám tak dvanásť, otecko náhle ochrnie, poisťovňa operáciu nepreplatí a banka odmieta poskytnúť pôžičku, tak je vykradnutie onej banky vlastne docela fajn nápad. Ide síce o film zameraný na decká, ale i tak tu množstvo hlúpostí bije do očí (a to bývam proti filmovým hlúpostiam docela tolerantný). Tak napríklad zamestnanci banky sa nemajú problém zdôverovať o citlivých informáciách, strážnu službu tvoria len dvaja divný týpci a bezpečnostná expertka (zhodou okolností matka dotyčnej delikventky), ktorej systém v banke používajú sa tiež ako bezpečnostná expertka neukázala práve v najlepšom svetle (aj keď šlo údajne o testovaciu verziu). Aj ako komédia je to dosť slabé. Pár nápaditých momentov by sa možno našlo, no je to žalostne málo. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nebolo to síce nič extra, ale zase to nebolo tak zlé, ako naznačuje hodnotenie. Film treba brať z pohľadu detí, a pravdou je, že väčšinu menších detí to baví. Snímok je detsky dobrodružne atraktívny, napínavý, s občasným humorom a koncovou poučnou pointou. Navyše tu mladučká K. Stewart hrá veľmi dobre. Na posedenie s deckami ako stvorené. Priemer. 60/100 ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle zase tak špatné nebylo. Prostě se jedná o průměrnou rodinnou krimikomedii, která je nejspíše cílena na mladší publikum a dětem by se to mohlo líbit. Já jsem z toho sice nijak extra nadšený nebyl, ale nedá se ani říci, že bych byl vyloženě zklamaný. Je pravdou, že námět je možná až příliš naivní a až příliš nedomyšlený, ten film je vlastně blbost, která možná ani nemusela být natočena. Ale když už to natočeno bylo a já s tím filmem strávil hodinu a půl svého času, tak ten film hodnotím průměrně. Ale abych byl upřímný, co nebo spíše kdo mi tam vadil, tak to byl Corbin Bleu v jedné z hlavních rolí. Já už mám na tohoto herce docela alergii, a to od té doby, co jsem viděl v Muzikálu ze střední. Tohohle herce se snažím nevyhledávat a vadí mi téměř v každé své roli, takže už kvůli němu jsem měl chuť filmu snížit hodnocení. Ale měl bych hodnotit nezaujatě na základě toho, jak já vidím ten film, nikoliv na základě toho, kdo tam hraje. A jako celek tenhle film působí jako dobrá krimikomedie pro mladší diváky, která sice nebude v žánru krimi patřit mezi největší skvosty a mezi nejlépe hodnocené filmy, ale své diváky si dozajista najde. Já za sebe už bych tedy tenhle film nikdy vidět nemusel a patrně už ho asi ani nikdy neuvidím, ale musím uznat, že nevybočuje z průměru, a tak ode mne dostává tři hvězdičky. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Max Theriot v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama