Reklama

Reklama

Chyťte tu holku

  • USA Catch That Kid (více)
Trailer

Obsahy(1)

Připravte se na vzrušující dobrodružství s Maddy, Gusem a Austinem, třemi dětmi na supertajné misi! Jsou to blízcí a talentovaní kamarádi: horolezkyně šampiónka, počítačový génius a mechanik specializující se na nejmodernější vozítka. Jejich úkol: dostat se do dobře zabezpečeného bankovního trezoru a provést největší krádež, jakou kdy jejich třída viděla - a to všechno kvůli nemocnému otci Maddy. Mají naprosto spolehlivý plán, ale ještě nemají věk na řízení auta! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Srágora ve stylu Spy Kids. Jen s tím rozdílem, že Spy Kids točil za jiných okolností docela šikovný režisér. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Fox // Počet premietajúcich kín v USA: 2,847 // Otvárací Víkend USA: $5,824,860 // Celé zle. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zavřou nás do konce života, minimálně do jednadvaceti." Tak se sám sebe ptám: Mohou děti vykrást banku? A sám si odpovídám: Samozřejmě, pokud jim evidentně nesvéprávná pracovnice banky vydá model objektu, ostraze není podezřelá osoba fotící si interiér na mobil, bezpečnostní technik vykecá univerzální heslo, jedno z dětí je horolezec, druhé počítačový génius, třetí expert na motokáry a pokud se podaří využít nejnovějších poznatků kynologie v praxi: "Rotvajleři tě poslechnou jenom, když velíš v němčině." Ono to zkrátka bylo hrozně dětsky naivní, ale v době nástupu puberty cílového diváka, by mi to zase až tak moc nevadilo. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Malá Maddy je dvanáctiletá holka, jejíž táta se při horolezectví vážně zraní a jeho jedinou nadějí je operace za 250 000 dolarů, které rodina samozřejmě nemá. Maddy se tedy společně se svými dvěma přáteli (mezi které samozřejmě patří automechanik a počítačový génius) rozhodne vyloupit banku... zcela nerealistický film, který jaksi pozbyl slova komedie a akční, není zdaleka tam zábavný, jak bych si přála. A hlavně ta přehnanost! Bondovi jeho eskapády odpustím, protože má šmrnc a styl, tady však nechávají "malí zloději" na místě činu lano s otisky prstů, zničehonic někde seberou auto na dálkové ovládání, když ho potřebují, ačkoliv ve scéně před tím o něm nebyla ani zmínka, policejním autům utečou na obyčejných motokárách, vrtulník, který letí dva merty nad nimi, na ně nijak nepůsobí... a to jsem teprve na začátku. Myslím, že zmiňovat se o dalších věcech je absolutně zbytečné. Po půlhodině jsem jen litovala, že jsem si tuhle kýčovitou a šílenou "akční komedii" vůbec pustila... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kvalita filmu je samozřejmě úměrná cílové skupině, nicméně už tehdy Kristen Stewart prokazovala slušný talent. Škoda jen, že se jí pak o pár let později mírně ZATMĚLO před očima, když podepisovala smlouvu k jedné pološílené stejnojmenné sáze.. Desetiletí ale tohle "vzrušující dobrodružství" rozhodně ocení.. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle zase tak špatné nebylo. Prostě se jedná o průměrnou rodinnou krimikomedii, která je nejspíše cílena na mladší publikum a dětem by se to mohlo líbit. Já jsem z toho sice nijak extra nadšený nebyl, ale nedá se ani říci, že bych byl vyloženě zklamaný. Je pravdou, že námět je možná až příliš naivní a až příliš nedomyšlený, ten film je vlastně blbost, která možná ani nemusela být natočena. Ale když už to natočeno bylo a já s tím filmem strávil hodinu a půl svého času, tak ten film hodnotím průměrně. Ale abych byl upřímný, co nebo spíše kdo mi tam vadil, tak to byl Corbin Bleu v jedné z hlavních rolí. Já už mám na tohoto herce docela alergii, a to od té doby, co jsem viděl v Muzikálu ze střední. Tohohle herce se snažím nevyhledávat a vadí mi téměř v každé své roli, takže už kvůli němu jsem měl chuť filmu snížit hodnocení. Ale měl bych hodnotit nezaujatě na základě toho, jak já vidím ten film, nikoliv na základě toho, kdo tam hraje. A jako celek tenhle film působí jako dobrá krimikomedie pro mladší diváky, která sice nebude v žánru krimi patřit mezi největší skvosty a mezi nejlépe hodnocené filmy, ale své diváky si dozajista najde. Já za sebe už bych tedy tenhle film nikdy vidět nemusel a patrně už ho asi ani nikdy neuvidím, ale musím uznat, že nevybočuje z průměru, a tak ode mne dostává tři hvězdičky. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +Kristen Stewart, hudba, děj, akční spád, motiv... -chtělo by to verzi dějově o pět let později/// Tak tohle je parádní podívaná. Typ filmu, který prostě zbožňuju. Co je důležité: je snesitelný i pro starší publikum, což u těchto filmů bývá problém. A další důležitá věc, rozhodně neřeším jak je to reálné. Prostě vypnu mozek a užívám si tuhle akční jízdu, která je prošpikovaná dětským přítelstvím, bondovskou akcí a láskou k otci. Příběh je povedený, technické zpracování je na hodně dobré úrovni, především však musím pochválit herce a jejich postavy. Kris výtej v TOP10./// Celkem 81%/// ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Hm, no, chtěla bych vidět jak by 3 děti (vlastně 4), co chodí do 8 třídy dokázali vykrást banku. Ale nakonec je to poměrně slušná oddychovka. Proč ne. 3* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nebolo to síce nič extra, ale zase to nebolo tak zlé, ako naznačuje hodnotenie. Film treba brať z pohľadu detí, a pravdou je, že väčšinu menších detí to baví. Snímok je detsky dobrodružne atraktívny, napínavý, s občasným humorom a koncovou poučnou pointou. Navyše tu mladučká K. Stewart hrá veľmi dobre. Na posedenie s deckami ako stvorené. Priemer. 60/100 ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Filmovou banku už dnes může vyloupit kdekdo, tak proč ne tři děti. Pro mládež do dvanácti let zábavná lehce akční heist komedie, pro ty starší komedie zajímavá a zábavná především naivitou a množstvím nesmyslů na metr filmový. Každopádně, teď už mi ve sbírce chybí jen banka vyloupená batolaty. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Bondovka s dětskými herci pro děcka. Pro starší 15ti let nenáročný odpočinkový film, pro mladší i docela slušná zábava. 50% ()

5150 

všechny recenze uživatele

Slušná oddechovka. Má řadu akčních a zábavných momentů, svižné tempo, děj co se nemusí vůbec řešit, písničkový doprovod a nakonec i sympatické herecké obsazení - mj. v roli mamky Jennifer Beals (FLASHDANCE). ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

zavadil jsem o to náhodou v televizi.. neviděl jsem sice začátek (půl hodiny nebo tak nějak), ale myslím, že vše podstatné se odehrálo v té části, kterou jsem viděl.. takže - prostě taková blbost, při které si člověk ale pěkně odpočine a na kterou se v rámci mezí docela dobře kouká.. dávám 2* ()

dyfur

všechny recenze uživatele

moja zaujímavosť:Maddy (Kristen Stewart) nosí hodinky značky Suunto Observer a Austin (Corbin Bleu) nosí Pulsar Spoon. (dyfur) ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Taková konina, která není ani pro mladou generaci, ta neni pro nikoho. Jak takovou blbost může někdo natočit. O herce tady moc nejde, ale o ten zkaženej děj. Akorát se děti naučej vykrádat banky. Nikdy už nechci nic podobného vidět. ()

Reklama

Reklama