Rozpočet $17miliónovTržby USA $2,865,916Tržby Celosvetovo $-(24.11.2008)

• Rex Mundi

Kým som nevidela túto komédiu, nepovedala by som, že moja obľúbená dvojka Wilder-Pryor vyprodukuje takýto slabý film.(5.5.2005)

• JohnnyD

Čo si budeme nahovárať - táto komédia teda vôbec nie je vtipná. Pryorovi a Wilderovi to stále slušalo a ich komédia mali úroveň, boli celkom vtipné a nenudili. Ale s príchodom 90s sa asi niečo stalo. Klamári sú strašne chaotickým filmom. Dejová línia je príliš komplikovaná a prakticky do konca nie je jasné, kto s kým, proti komu a hlavne PREČO. A keby to aspoň bolo vtipné. Až asi na 2-3 scény som sa nudil. A to je čo povedať, keďže nech boli komédie s týmto duom (a vo všeobecnosti v 80s) hocijaké, určite neboli nudné a dalo sa na nich pozerať! Tak nakoniec nám tu zostáva iba stále skvelé hlavné duo a inak nič.(25.6.2006)

Skvělá komediální dvojka opět spolu.(19.8.2009)

• blackJag

Poslední pokus o drenáž úspěšného komediálního spojení pánů Wildera a Pryora, zdaleka však nejhorší. Bez jediného dotaženého vtipu, nudné, unavené a hloupé. Stephen Lang měl v roli hlavní záporné postavy snímku do své formy v AVATARU ještě pořádně daleko a tak mne skutečně (v těch několika málo záběrech) pobavil jen Kevin Pollack ve své povedené variaci na Colomba. II Scénář: Ziggy Steinberg. Hudba: Charles Gross. 30%(7.10.2010)

Je mi samozřejmě líto, že jejich poslední film už není takový, jako ty předchozí, ale i přesto se oba snaží hrát tak, jako dřív. Musím dát tak vysoké hodnocení, protože americké filmy doslova nesnáším a právě tato dvojice mně doslova naučila sledovat a respektovat americkou kinematografii...(12.4.2011)

• Svadbos

Chudokrvná komédia spočíva celou váhou na výkonoch dvoch hlavných predstaviteľov, ktorí si musia poradiť s treťotriednym materiálom. A k tomu sú ešte očividné Pryorove zdravotné problémy.(7.10.2011)