Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Něco je na vás jiného ... kolagen!" Přiznám se, že komedie založené na navlékání chlapů do dámských šatů mi připadají trapné, ale tohle je úplně jiná káva. Vydávat totiž dva černé agenty za dvě bohaté blond pipiny je nápad hrozně absurdní a splést si podobu dvou skoro třímetrových chlapů, nazouvajících boty č. 14, s dvacetikilovými kráskami nedokáže snad ani oko obdařené šedým zákalem. Přesto žádné podezření nemají kamarádky, novináři ani agenti FBI a to je hodně hazardní hra s divákem. Jenže kolem mne se v době projekce vyskytovala zábavychtivá společnost, která se při této hovadině bavila tak spontánně, že jsem se nechal strhnout. Abych se však tolik neshazoval, tak ta čtvrtá hvězda je za pozitivní vibrace Terryho Crewse a tak trochu jako výsměch tomu, kterak zdejší kritici zhlédli další kousek od Wayansů a zase se nachytali na to, že Wayansové jsou hovada, která to filmové umění vůbec ale vůbec neberou vážně.. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Ségra asi nikdy nepochopí, jak odlišný máme vkus, jinak by mi na návštěvě nepustila tenhle festival trapnosti. Ne, opravdu, tenhle primitivní druh fekálního humoru zkrátka nemusím (až na řídké výjimky), nemám ráda trapné, hloupé, ponižující situace. Mně sedí například sarkastická vtipnost seriálu "Jistě, pane premiére", já to nerada blond... 33,3% ()

Reklama

tommy187 

všechny recenze uživatele

Už to píšem takmer všade, ale toto nie je komédia. Toto je nejaká snaha o paródiu, alebo o komédiu, ktorá je dosť nepodarená ... Keby ten film mal aspoň prívlastok rodinný tak by som sa na neho díval ešte ako-tak podarený film. Ale akčné, alebo krimi komédie to majú vždy dosť ťažké ... Oceňujem snahu Keenena Ivory Wayansa, a keby tam nebolo jeho meno by som uvažoval ešte o krutejšom hodnotení. Bohužiaľ, nudil som sa ... Sorry :). ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Na komedii při níž se prakticky nezasmějete je něco shnilého a toto je zářný příklad jak se to dělat nemá. Vrchol trapnosti prakticky všech rádoby vtípků a komických situací ve filmu použitých vyplývajících s převleků obou hlavních aktérů je do očí bíjcí. A to musím podotknout že mi v jiných filmech humor bratří Waynasů nevadí. 10% ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky si říkám, že když už jsem nějakému filmu věnovala svoji pozornost a čas, tak že bych taky měla vyvinout nějaké úsilí, zapsat si svoje prožitky či poznatky a film zkrátka a dobře slovně zhodnotit, aby se čas koukání na filmy nestal časem, kdy vypnu mozek a vůbec nepřemýšlím. Tady mě napadá jenom řada otazníků mířených na toho, kdo mi řekl, ať se podívám, že je to jeho oblíbená komedie. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Věta Terryho Crewse "Ó můj bratře, dostaneš svou vlastní", kterou říká Shawnovi Waynesovi předstírajícímu, že je poslíček na parkování aut, je převzata z reklamy, která v 80. letech často běžela na Black Entertainment Television. (HappySmile)
  • Když jdou bratři vyzvednout sestry Wilsonovy na letiště, z venkovního záběru je vidět, že se jedná o Mezinárodní letiště v Palm Beach na Floridě. (HappySmile)
  • Na nočním babinci děla Tiffany (Anne Dudek) copánky Keren (Busy Philipps) a má hotovou půlku hlavy. V dalším záběru je ale účes hotový celý. (Duoscop)

Reklama

Reklama