Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Priznávam, že táto snímka má ambície útočiť len na naše nižšiu city. Na hlavných hrdinov v ženskom vydaní nie je pekný pohľad, zápletka notoricky obohraná a vtipy šité na mieru hlavne pubertálne postihnutým jedincom. Napriek tomu ma niekoľkokrát pobavil ako vždy skvelý Terry Crews a dokázal tak spríjemniť koniec môjho pochmúrneho dňa. A to nie je málo. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Další komedie o tom, jak se někdo převlíká za ženskou kvůli práci. Ale tahle je jiná. Je velice vtipná a když říkám, že vtipná, tak tím myslím, že se našli více než tři scény u kterých jsem se smál vyloženě nahlas. Aby taky ne, když za vším stojí bratrský klan Wayansových. Za kameru se postavil Keenen Ivory Wayans a před kameru se postavili dva sympaťáci Marlon Wayans a Shawn Wayans. Jejich výkony jsou docela dobré ale je na nich vidět, že si natačení této komedie vyloženě užívali a to filmu prospívá. Ale nechápu jak se mohli změnit v takové dvě blonďaté příšerky. Oba byli velmi vtipní ale jestli byl někdo z koho jsem umíral smíchy, tak to byl jednoznačně Terry Crews, protože to co ve filmu předváděl bylo hodně zabavné. Komedie, která tady už byla několikrát a možná je to okoukané ale ja se výborně bavil a to byl hlavní účel! ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Jedná se o velmi slušnou komedii, která kdyby vynechala, jak já říkám odporný humor (sraní, scéna v restauraci atd.),tak bych volil i vyšší hodnocení, protože mnoho scén a vtipů je povedených a člověk se při sledování upřímně zasměje. Jinak Terry Crews je doslova zvíře. Nejen, že se jeho styl hraní hodí do akčních pecek, ale komediální role mu taky sedí. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Možná někomu vyrazím dech, když dám tomuto filmu celé 3 hvězdičky, ale myslím, že si je zaslouží. Já jsem k tomuhle snímku přistupoval s velkým despektem a má očekávání byla hluboko pod bodem mrazu. Když jsem se stihl několikrát zasmát už v úvodní čtvrthodince, samotného mne to poněkud znejistělo. Nakonec jsem byl docela příjemně překvapen, tedy až na poslední dvacetiminutovku, kterou mohli tvůrci tak nějak "scucnout" do 5 minut a vyšlo by to asi nastejno. Nicméně slova některých zasvěcenců o "totálním šitu" se u mě tentokráte nepotvrdila. Btw. Oba hlavní hrdinové v maskách bílých prsatých blondýnek připomínali svými výrazy více australopitheky než kandidátky titulní strany bulvárního časáku. :-) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Řeknu vám, že kdybych prvně viděl profil této komedie na ČSFD, zhrozil bych se plakátu a ani by mě nenapadlo si něco takového pustit. Že mi však nejprve sama vyplynula z televizního programu jednoho dlouhého večera, a až poté jsem se dostal na tuto stránku, musím naopak konstatovat, že by si možná zasloužila o krapet větší uznání. Jistě, jde o otřepaný námět, profláknuté vtipy, mnohdy o trapné situace a film jako takový nedisponuje (ani nemůže) pražádnou myšlenkou. Je to zkrátka komedie, a pakliže se komedií ještě pořád myslí to, co pobaví a rozesměje, Někdo to rád blond rozhodně uspělo. Byly dvě hodiny ráno - to by člověk v opačném případě usnul, ne? :-) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Na nočním babinci děla Tiffany (Anne Dudek) copánky Keren (Busy Philipps) a má hotovou půlku hlavy. V dalším záběru je ale účes hotový celý. (Duoscop)
  • Irská verze do kin byla zkrácena o některé scény, aby byla přístupná od 12 let. VHS a DVD verze zkrácena nebyla a doporučený věk diváka byl posunut na 15 let. (Cheeker)

Reklama

Reklama