Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (353)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Primitivní a buranská komedie plná převleků, špatných hereckých výkonů a smutném poměru dobrých vtipů vůči těm trapným (1:10). Český distributor se počeštěným titulem snaží evokovat klasiku Billyho Wildera, která ač těží ze záměn a genderových nedorozumění stejnou měrou, používá k tomu prostředky, jež jsou o několik světelných let elegantnější a uhlazenější, než masový afroamerický humor pro nejširší vrstvu příjemců kabelové televize. Hvězdičku navíc dávám za odzbrojujícího Terryho Crewse, který si svou karikaturu vychutnal až na samou dřeň a za pointu scény s extází. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Možná někomu vyrazím dech, když dám tomuto filmu celé 3 hvězdičky, ale myslím, že si je zaslouží. Já jsem k tomuhle snímku přistupoval s velkým despektem a má očekávání byla hluboko pod bodem mrazu. Když jsem se stihl několikrát zasmát už v úvodní čtvrthodince, samotného mne to poněkud znejistělo. Nakonec jsem byl docela příjemně překvapen, tedy až na poslední dvacetiminutovku, kterou mohli tvůrci tak nějak "scucnout" do 5 minut a vyšlo by to asi nastejno. Nicméně slova některých zasvěcenců o "totálním šitu" se u mě tentokráte nepotvrdila. Btw. Oba hlavní hrdinové v maskách bílých prsatých blondýnek připomínali svými výrazy více australopitheky než kandidátky titulní strany bulvárního časáku. :-) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Někdo to rád blond a někdo pro změnu zase rád dobré komedie. Ruku v ruce to v tomto případě nejde a tak si musíte vybrat. Blond či humor? Volím humor. Na viděnou v profilu nějaké lepší filmové komedie... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci : 1. Latin Thugs 2. Dance City 3. U Can't Touch This 4. Guantanamera 5. La Bamba 6. Hey Ms. Wilson 7. Shake It (Like a White Girl) 8. Piano Quartet in E-flat Major, K. 493 9. It's My Life 10. A Thousand Miles 11. Realest Niggas 12. Trouble 13. Concerto No. 3 in F Major, Op. 8 ('Autumn')This Love ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Povedal vám už niekto, že vyzeráte ako Denzel Washington?“ - "...Občas." Bláznivá komédia o dvojici vulgárnych, neschopných, afroamerických policajtoch (bratia Shawn a Marlon Wayansovci), ktorí sa kvôli prípadu musia vďaka najmodernejším maskám vydávať za dve nasprostasté, belošské blondíny. Bolo by naivné od takejto zápletky čakať inteligentný scenár. Našťastie si to tvorcovia od prvej minúty uvedomovali (hoci je vidieť, že chceli nakrútiť Bad Boys 3, ale nemali talent, rozpočet a ani autorské práva a tak namiesto toho urobili Agenta v sukni 4) a pokiaľ sa naladíte na správnu frekvenciu, pobavia vás drastické komické výstupy typu "zaspávanie počas hádky", „rozťahovanie uzučkej dierky“, "vibrátor" alebo „tlstá sviňa v prezliekacej kabínke“. Plus vás dostanú všetky scény s brutálnym Terrym Crewsom (TRAINING DAY, sitkom Chrisa nemá nikto rád), ktorý má ešte väčší penis, ako Robert Rosenberg (!). Traja bratia Shawn, Marlon a Keenen Ivory Wayansovci (na snímke sa nezúčastnil iba Damon z POSLEDNÉHO SKAUTA) vedia byť vážni (Marlon - REQUIEM ZA SEN, Keenen Ivory - SÁM PROTI ZLU), ale oveľa radšej oplzlo žartujú o nechutných veciach (SCARY MOVIE 1 - 2). Je na tom niečo zlé? Neviem. Ale asi nie. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Něco je na vás jiného ... kolagen!" Přiznám se, že komedie založené na navlékání chlapů do dámských šatů mi připadají trapné, ale tohle je úplně jiná káva. Vydávat totiž dva černé agenty za dvě bohaté blond pipiny je nápad hrozně absurdní a splést si podobu dvou skoro třímetrových chlapů, nazouvajících boty č. 14, s dvacetikilovými kráskami nedokáže snad ani oko obdařené šedým zákalem. Přesto žádné podezření nemají kamarádky, novináři ani agenti FBI a to je hodně hazardní hra s divákem. Jenže kolem mne se v době projekce vyskytovala zábavychtivá společnost, která se při této hovadině bavila tak spontánně, že jsem se nechal strhnout. Abych se však tolik neshazoval, tak ta čtvrtá hvězda je za pozitivní vibrace Terryho Crewse a tak trochu jako výsměch tomu, kterak zdejší kritici zhlédli další kousek od Wayansů a zase se nachytali na to, že Wayansové jsou hovada, která to filmové umění vůbec ale vůbec neberou vážně.. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob někdo to rád horké, ale o dost horší. Tady se tvůrci snažili o co nejvíc trapasů a nebo vtipnejch scének vyplívajících z převlečení hlavních hrdinů za ženský a občas to vypadalo dost křečovitý, ale některý vtipy se docela povedly, tady byly vlastně buď super vtipy nebo absolutní trapárny, řek bych že to bylo tak půl na půl. Je na tom hodně vidět že to dělal rodinka Wayansů, kerý povětšinou hrajou v různejch bláznivejch komediích, hlavně marlon Wayans tam dělal různý blbý držky, ale dá se to přežít a v některých částech filmu i dobře pobavit ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky si říkám, že když už jsem nějakému filmu věnovala svoji pozornost a čas, tak že bych taky měla vyvinout nějaké úsilí, zapsat si svoje prožitky či poznatky a film zkrátka a dobře slovně zhodnotit, aby se čas koukání na filmy nestal časem, kdy vypnu mozek a vůbec nepřemýšlím. Tady mě napadá jenom řada otazníků mířených na toho, kdo mi řekl, ať se podívám, že je to jeho oblíbená komedie. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Oficiální distributor považuje tuto komedii za bláznivou, ale spíš měl namysli komedii stvořenou blázny. Vlastně neměli namysli ani slovo komedie. Nechci ale nikomu toto tvrzení podsouvat, stačí se přesvědčit sledováním 100 minutového odporného hnusu. Děs, psychedelie a nutkání k self-defenestraci. To vás čeká pokud jste nějakými citlivými diváky, kteří preferují spíše Truffauta před Zeffirellim. Pokud jste obyčejnými diváky jako já, kteří směle vydrží i komedie s Jackem Blackem, budete přinejmenším zhnuseni principem filmu, jeho trapnou a nevtipnou zápletkou, idiotským výkonem všech zúčastněných herců a preferovanou touhou moderních dívek o nakupování naprosto zdrceni. Pakliže nejste ani jedním z nich, jste prostý masochista se sklony k mezirasovému sjednocení, tento film vás vezme za srdce. Pustíte si jej ještě jednou, jste s největší pravděpodobností hard core masochista a nemáte buňky k tomu dělat něco smysluplnějšího, jako třeba bloumat ulicí a nahlížet do výloh vietnamských kamenných obchodů, pozorovat několik hodin zklidněnou hladinu rybníka, krmit holuby imaginárním rohlíkem, jezdit metrem na všechny konečné stanice a celou dobu o tom vykládat spolucestujícím či zírat na svou obývací stěnu a předstírat zájem o švédský průmysl. Někdo to rád blond je naprosto, ale tím myslím opravdu naprosto, zbytečným a blbým filmem. Někdo to rád blond, ale někdo to radši nevidět. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Wayans Bros. Travesti Show uvádí: Pitvoření se s rozpláclým obličejem na skle, vylučovací humor a fascinace koulemi. Při pohledu na masky těch dvou mě napadlo, že Král Popu mohl ušetřit spoustu peněz za plastické operace.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja viem, že dej filmu a nápad je trápny a primitívny z akéhokoľvek pohľadu, ale som rád, že som sa nenechal odradiť a zhliadol som ďalšiu prijateľnú somarinu v štýle 'Dumb and Dumber'. Wayansovci opäť tak ako ich poznáme, takmer celý film je postavený na obťažovaní jednej zo sexi(wo)man, a prekvapivo to vydržalo celú dobu na slušnej úrovni a ja som sa bavil! 75%. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Pokud hledáte komedii, která je trapná až na půdu, pokud hledáte komedii, u které se ANI JEDNOU nezasmějete, zkuste tohleto a nebudete litovat. A to se opravdu neřadím mezi kdovíjaké intelektuály. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ďaľšia odporná transexuálna úchylnosť. Zdá sa mi, že v poslednom čase začalo byť v obľube u tých najprimitívnejších filmových konzumentov, keď môžu sledovať ako sa chlap prezlečie za ženskú. To mi je fakt zábavné. No do popuku... Mne osobne sa z tohto snímku chcelo zvracať. Nechutní černoši (Shawn a Marlon Wayans) sa tu snažia stvárniť a parodovať, bohaté, hlúpe, sexi blondýnky. Dve biele kočky, ktoré sú vlastne dvaja nalíčení a prezlečení negri. Humus! * ()

venus 

všechny recenze uživatele

Typická americká rádoby komedie! Místy jsem se zasmála, ale bylo to fakt stupidní a přehnané... Černoši přestrojení za blondýny a nikdo si toho ani nevšimne a navíc po nich každý jede - blbost! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Ségra asi nikdy nepochopí, jak odlišný máme vkus, jinak by mi na návštěvě nepustila tenhle festival trapnosti. Ne, opravdu, tenhle primitivní druh fekálního humoru zkrátka nemusím (až na řídké výjimky), nemám ráda trapné, hloupé, ponižující situace. Mně sedí například sarkastická vtipnost seriálu "Jistě, pane premiére", já to nerada blond... 33,3% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná, ale místy poměrně vtipná a povedená transvestitní komedie, v níž se mísí řada dobrých vtípků s ještě delší řadou těch trapnějších. Přesto se však jedná o dobrou oddechovku, při níž vypnete mozek a jen sledujete představení bratrů Wayansových. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Někdo to rád, někdo ne. Ten kdo to nemá rád ať si jde trhnout, protože to je fakt super komedie, která se povedla. Tady je o zábavu postaráno od začátku do konce. U málo filmů odcházím po konci s blaženým úsměvem. To je známka toho, že to bylo hodně dobrý. ()

Reklama

Reklama