Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

Sajuska1991 

všechny recenze uživatele

Lidi, to že to nelze srovnávat s Někdo to rád horké je všem jasné, nikdo to snad ani po filmu v hlavní roli se dvěma černochama v roli blondýnek nemůže chtít ! Když dáme stranou "tuhle" návaznost na "tamten" kultovní snímek, tak je to pěkná oddychovka ne ? Vtipná je, naivní je... Nelze jí brát vážně, ale to po vás ani nikdo nikdy nechtěl :-) Já jí mám ráda, to jako fakt ! :-) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další z řady "černých" komedií od Keenena Ivory Wayanse. Nejedná se samozřejmě o nic převratného, ale svůj účel to splňuje. Dva FBI agenti se v přestrojení vydávají za dvě blbé slavné blondýny. Trapasy na sebe nenechají dlouho čekat. Místy je to až nechutné. Co taky čekat od takového filmu. "To je Prada!" :D ()

Reklama

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Primitivní a buranská komedie plná převleků, špatných hereckých výkonů a smutném poměru dobrých vtipů vůči těm trapným (1:10). Český distributor se počeštěným titulem snaží evokovat klasiku Billyho Wildera, která ač těží ze záměn a genderových nedorozumění stejnou měrou, používá k tomu prostředky, jež jsou o několik světelných let elegantnější a uhlazenější, než masový afroamerický humor pro nejširší vrstvu příjemců kabelové televize. Hvězdičku navíc dávám za odzbrojujícího Terryho Crewse, který si svou karikaturu vychutnal až na samou dřeň a za pointu scény s extází. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nečakal som od toho nič, no dostal som celkom funkčnú a uletenú zábavu. Niektoré situácie mi riadne vyzvŕtali bránicu, aj keď uznávam, že komédia je plná klišé a otrepaného humoru v štýle prezlečieme sa za niekoho a bude sranda... No žiadna nuda pritom nehrozila, preto lepší priemer. 65/100 ()

themic 

všechny recenze uživatele

Těžce úchylnej film..! Najdou se i úchylnější, ale pořád jsou lepší než tenhle..:) Musím přiznat, že u pár scén jsem se docela bavil.. Herecké výkony naprosto příšerné..:( Nevím zda se tohle dá považovat za normální a slušnou komedii, NEDÁ... Správné komedie by měli být vhodné pro diváka, každého věku, tahle není, přisprostlé vtipy, které zacházejí až za hranici nechutnosti..:/ Nelíbilo, až na pár možná i nechtěných vtipů... Dávám jednu hvězdičku za vtipy, některé... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Irská verze do kin byla zkrácena o některé scény, aby byla přístupná od 12 let. VHS a DVD verze zkrácena nebyla a doporučený věk diváka byl posunut na 15 let. (Cheeker)
  • Pozorný divák si v pozadí určite všimne dom, ktorý sa objavil aj vo filme Vreskot 2 (1997). (Msscastillo)
  • Původní název byl "The Miltons", což zní jako "Hiltons", ze kterých si tento film dělá legraci. (HappySmile)

Reklama

Reklama