Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těsně před Vánocemi ztratí pětiletá Ina na vlakovém nádraží svého milovaného pleteného medvídka. Je velmi smutná a jejím jediným přáním k Vánocům je, aby se zase našel. Medvídka zatím čeká dlouhé putování od pána s pejskem k poštovní doručovatelce, až k majiteli obchodu s hračkami (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Kuky se vrací. Časem. Škoda, že sem nikde nenašel titulky. Na webu ČT byl film pár dnů po odvysílání ke shlédnutí s šíleně odfláknutým dabingem. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Vrcholně předvídatelné, ale děsně milé. A malá i méďa byli kouzelní. Lepší tři. Ke čtyřem chybí delší stopáž a propracovanější děj. 65% ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Asi nejnapínavější film, který jsem letos o Vánocích viděla. To vám byl nervák jestli se ten Míša vrátí..... :-). ()

ibeh 

všechny recenze uživatele

Ráda se koukám na vánoční příběhy z jiných hlavně evropských zemí. Putování medvídka mi vůbec nepřišlo nudné, akorát pohádce uškodil odbytý dabing. V původním znění s titulky by to bylo daleko lepší. Příběh byl příjemně zimně kouzelný. A lidi se tam chovali většinou vřele, od seveřanů jsem viděla už daleko více chladnějších postav. Jejich určitou melancholii mám moc ráda. Němci a severské země mají poslední roky dost zajímavé a originální pohádky. Naše jsou proti tomu velmi nudné, bez pořádného nápadu a nějakého tajemství či fantazie. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Ztracený pletený medvídek na cestě ke své holčičce. Na pohádkách z cizích zemí mám vždycky rád reálie a tady byly správně seversky odtažité. Nevím jestli bych chtěl tuhle pohádku vidět ještě jednou, ale projednou to bylo sympaticky jiné. ()

brzozin 

všechny recenze uživatele

Docela nuda. Příšerně rozvláčné a seversky chladné. Nevím, komu je to určeno. Koukaly na to tři generace od 7 do 60 let anikomu se to nelíbilo. ()

Reklama

Reklama