Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těsně před Vánocemi ztratí pětiletá Ina na vlakovém nádraží svého milovaného pleteného medvídka. Je velmi smutná a jejím jediným přáním k Vánocům je, aby se zase našel. Medvídka zatím čeká dlouhé putování od pána s pejskem k poštovní doručovatelce, až k majiteli obchodu s hračkami (oficiální text distributora)

Recenze (8)

ibeh 

všechny recenze uživatele

Ráda se koukám na vánoční příběhy z jiných hlavně evropských zemí. Putování medvídka mi vůbec nepřišlo nudné, akorát pohádce uškodil odbytý dabing. V původním znění s titulky by to bylo daleko lepší. Příběh byl příjemně zimně kouzelný. A lidi se tam chovali většinou vřele, od seveřanů jsem viděla už daleko více chladnějších postav. Jejich určitou melancholii mám moc ráda. Němci a severské země mají poslední roky dost zajímavé a originální pohádky. Naše jsou proti tomu velmi nudné, bez pořádného nápadu a nějakého tajemství či fantazie. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Vrcholně předvídatelné, ale děsně milé. A malá i méďa byli kouzelní. Lepší tři. Ke čtyřem chybí delší stopáž a propracovanější děj. 65% ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Kuky se vrací. Časem. Škoda, že sem nikde nenašel titulky. Na webu ČT byl film pár dnů po odvysílání ke shlédnutí s šíleně odfláknutým dabingem. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Asi nejnapínavější film, který jsem letos o Vánocích viděla. To vám byl nervák jestli se ten Míša vrátí..... :-). ()

waits 

všechny recenze uživatele

Ztracený pletený medvídek na cestě ke své holčičce. Na pohádkách z cizích zemí mám vždycky rád reálie a tady byly správně seversky odtažité. Nevím jestli bych chtěl tuhle pohádku vidět ještě jednou, ale projednou to bylo sympaticky jiné. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama