Reklama

Reklama

Lyžařská škola 2

  • Česko Ski Academy 3 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Dave Marshak (Dean Cameron) dostal pozvánku na svatbu své bývalé přítelkyně. Obřad se má konat v horském lyžařském centru, kde Dave dříve býval instruktorem. Na místě zjišťuje, že jeho expřítelkyně si chce vzít nudného a vypočitatelného šílence Steva Longwooda. Dave proto svolává dohromady svoji starou partu - fešáka Alexe, podivína Toddorberta a věčného začátečníka Tomcata, aby společně svatbě zabránili. (c.tucker)

(více)

Recenze (6)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dean "Chainsaw" Cameron bol na konci osemdesiatych rokov a na začiatku deväťdesiatych malou teenagerskou komédialnou hviezdičkou. V Ski School hrá už dospelého a vekom klesla aj kvalita jeho filmov i žiara jeho hviezdy. Kto čaká tak dokonalú cameronovku, akou bola Summer School (čo môže evokovať aj názov filmu), tak bude riadne, ale fakt riadne sklamaný. Filmu sa nedá uprieť príjemná zimná atmosféra, kvalitný boobie-count ani dobrí herci (a herečky ;)), ale to nedokáže zatieniť deravý scenár, klišovitý dej a hlavne početné množstvo dosť trápnych gagov. Vo svojej úbohosti je film na moje osobné prekvapenie niekedy dosť zábavný a tak mu musím dať dosť nadhodnotených 60% ()

demented 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke, ktorá už tiež nebola bohviečo, strmý kvalitatívny pokles. Vo videopožičovniach to kolovalo pod názvom Ski Academy 3 a vydal to bohviekto (možnože aj Intersonic :) ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Děj je o ničem a vše ostatní nění také bůhvíjaké. Zrychlené záběry jsou dost velkým úletem, který měl někdo napravit, ale nestalo se tak. Dialogy opět děravé, jak hora ementálu. Jeden z kladů je playmate Wendy Hamilton. ()

ac1976 

všechny recenze uživatele

Takmer vtipné, príšerne šablónovité, plné hlúpych kecov. Hviezda len za Wendy, škoda, že v galérii nie je žiadne foto - goooogliť! 😁 ()

Zajímavosti (1)

  • Bil Dwyer v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama