Reklama

Reklama

Jungle Jack 2

  • Dánsko Jungledyret 2 - den store filmhelt (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování úspěšné kreslené pohádky pro nejmenší, která vypráví o Hugovi, zvláštním malém zvířátku, které čeká další neobvyklá cesta. Zlý miliardář a filmový producent se rozhodl obsadit do hlavní role svého nového filmu malé roztomilé zvířátko z džungle. Představa, že se stane filmovou hvězdou mu zpočátku lichotí, ale touha po svobodě je přece jen silnější... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Já možná přehráním s hodnocením, ale i těch 5* si to zaslouží. Pěkný příběh i děj, a pro mě mega nostalgie. Teď kapku odejdu od vychvalování děje, jelikož chci tomuto animáku pochválit jednu věc. TEN SONG NA ZAČÁTKU HNED JAK FILM VYSTARTUJE!!!! CO TO JE?! NEJOBLÍBENĚJŠÍ SOUNDTRACK V HISTORII KINEMATOGRAFIE!!! (pokud nepočítám ty, kde nějáký zpěvák jí nazpívá, jelikož můj nejoblíbenější filmový song kde se zpívá je z filmu Ben 1972). I když se na to už nedívám, ten song si pouštím dodnes (nemyslím ten kde Jack zpívá, ale ten hned ze startu filmu v pozadí). Ale kdybych měl mluvit upřímně, tak je to lepší než jednička. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Osobne ma viac oslovila dvojka, než jednička (taktiež má pre mňa menej trápnych momentov). A veľmi ma chytila úvodná pieseň Jacka. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Dvojka tohoto celkom sympatického animáku s dobrodružnou témou pokračuje tam, kde skončila jednotka. Opäť to má peknú výpravu a pribudlo trochu viac humoru. Pár nových postáv zapadá do zvolenej (jednoduchej) schémy. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama