Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

She Hate Me

Komedie / Drama
USA, 2004, 138 min

Režie: Spike Lee
Hrají: Anthony Mackie, Kerry Washington, Ellen Barkin, Monica Bellucci, Jim Brown, Ossie Davis, Jamel Debbouze, Brian Dennehy, Woody Harrelson, Ling Bai, Lonette McKee, Paula Jai Parker, Dania Ramirez, John Turturro, Chiwetel Ejiofor, David Bennent, Sarita Choudhury, Joie Lee, James McCaffrey, Jade Wu, Isiah Whitlock Jr., Naja Hill, Wass Stevens, Jacqueline Lovell, Kristina Klebe

komentáře
galerie
videa
 ve filmotéce
v bazaru

Obsah:

Jack Armstrong (Anthony Mackie) je dlouholetý zaměstnanec a viceprezident společnosti na výrobu léků Progeie - až do doby, kdy odhalí nekalé praktiky uvnitř společnosti. Poté se stává pro ředitele Powella (Woody Harrelson) nepohodlnou osobou, které je nutné se zbavit. Protože je okamžitě propuštěn, ve firmě nastává problém s financemi a ty musí Jack vyřešit. Naštěstí pro něj, přichází jeho bývalá snoubenka Fatima (Kerry Washington) se zajímavým návrhem... Spike Lee se nám v tomto filmu snaží ukázat, jaké následky může mít touha po spravedlnosti.   (BuddyO)

Komentáře uživatelů k filmu
profil / všechny komentáře uživatele mandes

rozpočet : ? tržby celosvetovo : $1,517,803

profil / všechny komentáře uživatele T2

Rozpočet $8miliónovTržby USA $366,037 Tržby Celosvetovo $1,522,377

profil / všechny komentáře uživatele Wormboy ****

Pribeh cernoskeho vzdelanca bojujuceho za spravodlivost a etiku rozosievanim svojho semena je v skutku zaujimavy.Stabilnemu timu Spikea Lee-ho v podstate po formalnej stranke nemam co vytknut.Film napriek svojej znacnej dlzke je neustale putavy,dialogy su napisane inteligentne,hudba je prijemna.Akoby mu vsak chybal ten vnutorny naboj tak hmatatelny napr.v 25.hodine a rovnako aj vodcovska osobnost ako bol Edward Norton,tym vsak nechcem povedat,ze hlavny hrdina nie je dobry,prave naopak,je velmi sympaticky a hra mu to velmi dobre,rovnako aj ostatnym hercom.Velmi dobre na mna posobil aj Joe Turturo ako "rodinny priatel:)".

profil / všechny komentáře uživatele BUD-SFIS ****

Takova krasna az pak ke konci trosku zamotana podivana. Kde se snazi byt odhalena pravda a ocisteno dobre jmeno. O komedii se vubec nejedna, nechal bych tam jen titulek drama nebo komedii nahradil rodinny.

profil / všechny komentáře uživatele Radiq ***

Celkem zajímavej snímek, kterej svou originalitu čerpá a čerpá, ale nikdy nepřečerpá. Nejdřív to vypadá na film z oblasti peněz a byznysu, pak jako drama mezilidských vztahů (mezi rodičema, se svou ex) a míchá se do toho i komedie v podobě inseminátora. Je škoda těch spermizáběrů, které se tam vůbec nehodí, stejně jako některé retrospektivy. Od Spikea Lee to byl ale zajímavej pokus, kterej se vám ale snaží vnutit, že lesbičky jsou jen krásné ženy. Bohužel potkat krásnou lesbu je jako strčit si kaktus do pusy, rozžvejkat ho a zapít slivkou. Blbý přirovnání, já vím...

profil / všechny komentáře uživatele Cruise ****

Film založený na skvělém nápadu, jeden muž, co "zachraňuje" lesbičky rozséváním své živé vody do jejich lúna! Přichází do styku se svojí bývalou přítelkyní, která zjistila, že je také lesbička a vlastně ona je strůjcem tohoto zvláštního nápadu! Dochází k rozporuplným situacím sexuální orientace až k trojitému vyvrcholení!

profil / všechny komentáře uživatele jaklee ***

Klasický rukopis Spikea Leeho(otvorená až naturalistická sexualita,akási spiková drsnosť až syrovosť),ktorý dokáže aj ztoho najbláznivejšieho námetu urobiť serióznu dramatickú komédiu hudbou Terrenca Blancharda, z celkom dobrým rozbehom a zaujímavym stredom ale prvýkrát musím povedať u tohoto génia ktorého filmy milujem, že bol film ku koncu zbytočne dlhý,rozhone niektoré nudné scény tam boli navyše a naprosto zbytočné,Terrencová hudba podobne ako u 25 hodiny bola v niektorých momentoch až moc zbytočne dramatická ale na druhú stranu výkon Harrelesona,Bellucci alebo Turrtura bol velmi dobrý,potešil ma aj ten černošský policajt z 25 hodiny a jeho "sheeeet" ale aj niektoré scény celkom stály zato,však ten predĺžený a bezduchý koniec mi vôbec nesedel.

profil / všechny komentáře uživatele stephano ****

Proste kdo ma rad filmy Spike Leeho, tak musi uznat ze maji hodně společného. At už de o New York nebo o rasový podtext nebo o brilantně vykreslené postavy. S Jackem Armstrongem se prostě vezete celý film. A řeknu vám, že je to velmi zábavná jízda. Stopáž je sice obrovská, ale díky neuvěřitelně zajímavému příběhu, který je vkusně propojen osobitou režií, nenudí ani na vteřinu. Jesli chcete videt spermie, porody, lezby, mafiany, watergate, gigola, sebevrazdu, ejakulaci za 30sec, lek na AIDS... tak to a jeste mnohem víc vám She hate me vřele nabídne.

Hodnocení uživatelů:
kleopatra ***