Náhradníci stávkujících hvězd prvního mužstva amerického fotbalu na cestě za možným postupem do play-off. Vtipný dobře obsazený film pro pobavení velmi dobře funguje na diváka. Mohu doporučit i těm co o americkém fotbalu neví vůbec nic :) - Po opakovaném shlédnutí dokonce musím hvězdičku přidat (tak 90%) a zařadit "Náhradníky" mezi své nejoblíbenější sportovní komedie :)(13.4.2003)

Slušná sportovní komedie s několika špičkovými scénkami, alespoň co do pobavení diváka. Sice jim většinou vévodí Brooke Langtonová a její svěřenkyně, ale takový už je život;) Originalitu nečekejte, přesto tu alespoň nějaký závan svěžesti je. Ultrasympoš a polyglot Gene Hackman a jeho partička skutečných "individualit" si ode mě vyslouží 70%.(7.10.2006)

Snímek, který nepokrytě čerpá z mnoha předchozích filmů na téma sportovních outsiderů a jeich zázračného zmrtvýchvstání. Diváka, znalého situace, již Náhradníci nemohou ničím novým překvapit, ale pokud si odmyslíte spoustu snad povinně používaných klišé, nezbytný rádobymentorský prvek a poměrně jednodušší scénář, zbyde docela koukatelná podívaná s pár humornými prvky a příjemným pohledem na ne zrovna běžné taneční kreace roztleskávaček. Ale morální poselství od tohoto filmu nečekejte.(15.10.2003)

„Jdeme do toho!“ Lehká sportovní strava, po víkendu stráveném ve společnosti asijských filmů zcela ideální. Příběh čitelný jako text na reklamním billboardu rozumně dávkuje scény dravé (zápasy), hravé (muzikální výstup!) a dojemné (romantika musí být). Efektivní režie mohla být efektivnější, film ani tak neztrácí dech a předkládá očekávanou porci decentní zábavy pro všechny, kteří rádi dobré konce. U herců vám nemusí být líto, jak ploché charaktery hrají (včetně „light verze“ Genea Hackmana). Dobrá, nekomplikovaná zábava, o ní zde běží a pro toho, komu by to náhodou nebylo jasné, tvůrci do scénáře zakomponovali výmluvnou hlášku „Rád bych vám řekl něco duchaplného, ale to není náš styl“. 75%(8.5.2008)

Slušná zábava, která je však od začátku lehce prhlédnutelná a do předu až moc jednoduchá. Což je velká škoda. Nějaké to překvápko navíc by neuškodilo.(10.7.2004)

Lehce nadprůměrný snímek, ve kterém mě asi nejvíce zaujala Brooke, kterou si velmi dobře pamatuji z Melrose Place.(7.1.2009)

Rozpočet $50miliónovTržby USA $44,737,059Tržby Celosvetovo $50,054,511/60%/(9.7.2005)

rozpocet $50 million trzby celosvetovo $50,054,511(17.11.2006)

• tron

Nemôžem si nespomenúť na PRVÚ LIGU so Sheenom, Berengerom a Wesleym Snipesom. Ako vtedy, aj teraz je to strašná nuda.(19.12.2004)

Výborná podívaná, která mě i po několika opakováních maximalně pobavila! Takhle by měla vypadat správná sportovní komedie! A Gloria Gaynor rulez!(1.9.2002)

Je to plný klišé a po celou dobu to jede jak podle notiček, ale na to já, s dovolením, z vysoka seru, když mě to dokáže tak neskutečně bavit jako Replacements. První půle je spíš komedie - zábavný sestavování mužstva náhradníků a spousta povedenejch fórů, v druhý je zase spousta skvělých zápasů a i přes fakt, že asi málokdo bude váhat nad tim, jak to dopadne, tak to rozhodně je i hodně napínavý a řek bych dokonce až strhující. Skvělý(31.7.2009)

Soundtrack John Debney: 1. The Replacements Remix (with dialogue) - John Debney [5:48] ,2. I Don't Want to Be Your Girlfriend - Kelli Owens [3:29] ,3. Second Chance - Bret Domrose [4:10] ,4. Bust a Move - Young MC [4:25] ,5. I Will Survive - Gloria Gaynor [7:54] ,6. The Dallas Game - John Debney [2:00] ,7. Falco - John Debney [2:50] ,8. Strikebreakers/Let's Play Football - John Debney/Font 48 [6:12] ,9. Wild Yam/The Look In Your Eyes - John Debney/Font 48 [4:19] ,10. R.O.W.D.I.E./Sample Play - John Debney/Font 48 [1:38] ,11. Chics Dig Scars - John Debney [2:11] ,12. Falco Drops the Ball/Training Camp - Font 48/John Debney [1:35] ,13. Football Replacement Style - John Debney [3:50] ,14. Rock and Roll Part 2 - Gary Glitter [3:00] ,15. Falco Changes the Play - John Debney [2:30] ,16. Martel Crossed - John Debney [4:02],(16.5.2011)

Naozaj som už myslel, že filmy podobného žánru, s podobnou tematikou a pointou sú dávno staro obohrané, no tentp film ukázal, že to tak nie je. Veľmi vtipné, milé, svižné, nenáročné, dokonalé na zlepšenie nálady, športové zábery navyše zručne natočené, čo prispieva k zážitku a pôžitku. 80%.(23.3.2006)

Sice je to o sportu, který zrovna dvakrát nemusim, ale tady jsem to v klidu překousnul a dobře se bavil. Herecké obsazení je skvělé a je vidět, že se při natáčení všichni moc dobře bavili. Pohodová oddechovka, kterou mile rád zkouknu někdy ještě jednou.(7.4.2003)

Nevím, nevím, moc vtipný mi to nepřišlo. A originální už vůbec ne: vždyť kolik filmů o americkém fotbalu jsem už viděla? Tenhle film navíc kromě Keanu Reevese a Gena Hackmana nenabízí nic, čím by byl nějak zapamatovatelný. Od začátku víte, o co tam jde, kdo je dobrý a kdo zlý, jak to celé skončí. A i když miluju americký fotbal... tak musím říct, že ještě ani jeden zápas nevypadal tak "stylově" a "promakaně" jako ten poslední v Náhradnících. A to ani ve finále Super Bowlu. Což ve filmu sice působí hezky, ale u mě to sráží hodnocení o něco dolu a staví to Náhradníky do řady dalších filmů o footballu.(22.1.2007)

„Ve sportu platí pravidlo: V ničem nevynikej, když nesnášíš gratulace!“(8.9.2010)

Velice dobrý film o americkém fotbalu, který má srdce jak by řekl Gene Hackman v tomto filmu. Keanu Reeves hraje jak na poli tak na plátně přesvědčivě. Film je o tom, že když člověk dostane v životě druhou velkou šanci, musí se jí uchopit naplno, aby se mu konečně splnil dávný sen, jinak bude litovat do konce života, že nevyužil příležitost, i když je to v tomto filmu jen na krátkou dobu. Zajímavej nápad, zajímavej film. Jeden z nejlepších o americkým fotbalu.(19.2.2007)

Športová komédia so super hláškami a slušnými hercami.(26.5.2007)

Čakal som neoriginálnu nudu. Príbeh samozreme neprekvapí, ale samotná hra má naozaj gule. Skvelý športový zážitok, slušne vygradované emócie. Film stojaci len a len na zápase - a tak to pri športovom filme má byť...(25.6.2011)

• Ivoshek

Tentokrát budu přísný. Filmů o loserech, co dostanou šanci, nejdřív jim to nejde a nakonec "zaberou jako tým a dovedou to do vítězného konce" je zbytečně moc. Ano, Reeves, Hackman i Jones hrajou dobře. Ale co je to platný, když ten film je PLNÝ klišé.... Není tam v podstatě nic, co by mě nějak výrazněji překvapilo nebo pobavilo. 45 %(26.10.2007)

<< předchozí 1 2 3 4 5