Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Shit 

všechny recenze uživatele

Je to plný klišé a po celou dobu to jede jak podle notiček, ale na to já, s dovolením, z vysoka seru, když mě to dokáže tak neskutečně bavit jako Replacements. První půle je spíš komedie - zábavný sestavování mužstva náhradníků a spousta povedenejch fórů, v druhý je zase spousta skvělých zápasů a i přes fakt, že asi málokdo bude váhat nad tim, jak to dopadne, tak to rozhodně je i hodně napínavý a řek bych dokonce až strhující. Skvělý ()

fishki 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný film. Hlavne pre tých pár šťastlivcov, ktorí vedia, že fotbal nie je iba bezhlavé vrážanie sa jeden do druhého. I keď si väčšinu robili "prdel" z môjho miláčka ANY GIVEN SUNDAY (rovnaká hudba, niektoré scény) a v úlohách trenérov boli dokonca offensive koordinátory z ANY GIVEN SUNDAY, táto pohodová komédia s perfektnými hercami a s veľa vtipnými scénami sa naozaj oplatí pozrieť. Geniálne charaktery so super hláškami. Prekvapením bola účasť slávneho fotbalového komentátora Johna Maddena. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zpovykané hvězdy amerického fotbalu stávkují za vyšší platy a tak se vysloužilý trenér bude muset obejít bez nich. Sestaví nové mužstvo z náhradníků a pokusí se spolu s nimi o nemožné.. Hezky napsané, vtipné, milé, pěkně natočené + sympatický herecký ansámbl s okouzlující roztleskávačkou.. Za mě plná palba, za Genův závěrečný odzbrojující úsměv a za to, že mi připomněl, co je důležité, no a taky za ten taneček za mřížema.. ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Měla jsem obavu, že to bude jen jeden z filmů, kde si nějaký trenér chce vyhnat ego a zapojí do hry úplné nuly, se kterými nakonec zázračně zvítězí. Jsem ráda, že tomu tak nebylo a já jsem si mohla vychutnat nejen filmový zážitek, ale především sportovní. Vůbec nejde o to, že americký fotbal je pro mě nepochopitelný sport, ale především o snahu si sport užít a dát do toho srdce, bez ohledu na to kolik peněz a jakou slávu mi to přinese. Příjemný film s pěkným poselstvím. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Dost vtipná slátanina, kde v každým záběru, kde se objeví Rhys Ifans, se musíte chlámat. Hráči americkýho fotbalu sou většinou debilní hovada nebo idioti, což se zde potvrzuje - na štěstí bráno vtipem. Jak to dopadne, je každýmu jasný hned ze začátku, ale není to obyčejnej sportovní film. Jde tam hlavně o ty vtipné situace. Když ve třech ze tří vět použiju slovo "vtip", tak je jasný, že to bude asi trochu zavánět vtipností. Ale zase né tak, že bych se u toho smíchy až za kozy popadal... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Keanu Reeves zde hraje bývalého zadáka z Ohio State. Ve filmu Bod zlomu (1991) hrál rovněž bývalého zadáka z Ohio State. (Matty)
  • Děj filmu je zasazen do Washingtonu D.C., avšak natáčelo se v Baltimoru a okolí. (Matty)

Reklama

Reklama