Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Dost dobra a kvalitna sportova komedia, skupina okolo Falca je teda ozaj epicka. Nemozem tomu stale uverit, ze som sa o tomto filme dopocul az teraz po 12ich rokoch od vyroby. Americky futbal, o ktorom som nic nevedel, je pre mna spanielska dedina aj nadalej. Vobec som sa nesustredil na hru, ale len na vtipy vo filme. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Typická športová komédia s jednoduchým, predvídateľným dejom, jasne rozdelenými kladnými a zápornými postavami a nejakým tým morálnym posolstvom. Aj napriek neskutočne gýčovému záveru som sa väčšinou celkom dobre bavil. Takže keď si chcete pozrieť niečo, pri čom by ste mohli vypnúť mozog a trochu sa zasmiať, je toto ten správny film. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie plná výborného humoru! Už od začátku jsem se skvěle bavila ... Od filmu jsem zas až tak nic moc nečekala, podívala jsem se na něj jen kvůli Rhysovi ... A po shlédnutí mě čekalo opravdu příjemné překvapení! I přes to, že se konec dá odhadnout hned na začátku je film opravdu napínavý, zábavný a akční ... Keanu byl opravdu skvělý, a to nemluvím o Rhysovi! Rhysovy vstupy byly naprosto úžasné a neuvěřitelně vtipné ... Opravdu úžasná komedie, na kterou se dá dívat i několikrát za měsíc! Nemůžu hodnotit jinak, než plným počtem! :) ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

"Jsem hrana!" ..Výborná komedie o americkém fotbalu. U ničeho ze sportovního prostředí se tak nezasměji, jako u téhle slátaniny. Parádní nápad s náhradníky, kteří mají zastoupit profesionály. A že to jsou náhradníci jak se patří. Vydařený snímek se skvělými herci, hudbou a hlavně promyšleným příběhem, který vás dostane na lopatky. Možná nemá na 5*, ale já mu přidám už jen proto, že se na něj dá podívat dvakrát po sobě a vadit vám to nebude. 90% ()

Meijin 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný film z prostředí amerického fotbalu. Copak opravdu nejde vymyslet něco nového a aspoň trochu originálního? Outsideři prohrávají, tak dostanou nůž na krk a druhou šanci. Najednou vyhrávají nad jasně lepšími týmy, dotáhnou to do play-off a jsou odměněni vlasteneckými projevy trenéra a médií. Jako komedie to navíc vůbec nebylo vtipné. Jediné, co stálo zato, byly vnadné roztleskávačky. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Tanec, který parta kamarádů tančí na píseň "I Will Survive" není nic jiného než populární párty tanec tzv. "electric slide", který je velmi jednoduché se naučit. (žvanimírek)

Reklama

Reklama