Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po svém návratu z fronty v II. světové války se Paul Sutton setká s Victorií Aragónovou, která je na cestě domů. Její domov se nachází ve vinařské oblasti Las Nubes v Mexiku. Zoufalá Victorie se bojí přijít domů kvůli svému despotickému otci, protože čeká dítě s cizím mužem. Paul, který je očarován jejím šarmem ji nabídne, že ji bude na statek doprovázet a předstírat, že jsou novomanželé. V době oslav nové úrody hrozna se však oba dva do sebe zamilují avšak Albertovi, Victoriinimu otci, který dodržuje staré mexické tradice se tento vztah vůbec nezdá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

Hortenzia 

všechny recenze uživatele

dávam tri,lebo prvých päť krát som to milovala,no keď som si to pustila s odstupom času,tak som musela odísť,lebo mi to prišlo strašne banálne,klišéovité a nelogické (vinica horiaca rýchlosťou zápalnej šnúry a podobne)...ale zase,stojí to za to vidieť,keď už pre nič iné,tak pre keanu reevesa a pre tú krásnu skladbu,ktorú jej spieva pod balkónom ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Pro mě opravdu příjemné filmové překvapení. Keanu Reeves je herec, který dokáže zahrát všechno a v tomhle filmu jasně dokázal, že jeho herecké ego bez problémů zvládne i takovouhle charakterní roli, i když tvrdí chlapíci v akčních filmech mu jdou podle mě nejlépe. Jinak tuctový romantický příběh se díky dobře napsánému scénáři a skvělému Reevesovi mění v nadprůměrnou záležtost, která díky dobře zvoleným exteriérům a kouzelné hudbě navodí velice příjemnou atmosféru. ()

Reklama

Rousse 

všechny recenze uživatele

Nojo, klasická romantika, která dějově sice nijak nevybočuje z řady, ALE.... ALE mladý Keanu Reeves, na kterého je opravdu radost pohledět:-). ALE obrazově nádhérné záběry vinic, které byly místy až skoro kýčovité, ale pořád mě tak nějak hřály na duši - a není to tím, že jsem z kraje vína a slivovice:-) a poslední ALE - zaregistroval tam někdo ty Bavoráky, co hráli Škoda lásky? Ti mě fakt dostali... no takže sečteno a podtrženo to dohromady dělá 3 hvězdy rovné:-) ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Slušný veľkorozpočtový romantický film. Napriek dobrým hereckým výkonom hádže pod nohy polená vypočítateľný príbeh a produkcia, ktorá príliš tlačí na emócie. Takmer každá scéna trvá dvojnásobne dlho ako by mala, aby poskytla priestor vykúpať sa v emóciách. Scenáristi sa myslím dokonca uchýlili k preháňaniu aby z príbehu vytlačili čo najviac dramatických pocitov. Hoci nie som požiarnik, trúfam si tvrdiť, že šírenie požiaru vo vinici neprebieha rýchlosťou horenia zápalnej šnúry. Zaujímavé je počuť na festivale úrody popri nemeckom jódlovaní, českú dychovku. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Raz večer som sa spoločne s otcom dívali do novín, že čo budú dať večer v televízii. A otec najedno: „Výborne! Prechádzka v oblakoch. Ten film som už videl veľmi dávno. Nesmierne sa mi páči. Na to by sme sa mohli podívať!“ „Dobre, prečo nie? Som zvedavý“- povedal som. Po zhruba štvrť hodiny som pochopil, že v podstate sa jedná o romantický film. Nie preto, veď ja mám rád romantické filmy, ale môj otec a romantický film? Povedal som, aj keď to nebude dobrý film, podívam sa na to až dokonca. A keď film sa skončil, skoro som plakal. Veď to bol geniálny film s geniálnymi hercami (Keanu, krásna Aitana a humorný pán Quinn). Hudba absolútne super. Otec, klobúk dolu! Máš dobrý vkus :) ! Osobné hodnotenie: 85% (****) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama