Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po svém návratu z fronty v II. světové války se Paul Sutton setká s Victorií Aragónovou, která je na cestě domů. Její domov se nachází ve vinařské oblasti Las Nubes v Mexiku. Zoufalá Victorie se bojí přijít domů kvůli svému despotickému otci, protože čeká dítě s cizím mužem. Paul, který je očarován jejím šarmem ji nabídne, že ji bude na statek doprovázet a předstírat, že jsou novomanželé. V době oslav nové úrody hrozna se však oba dva do sebe zamilují avšak Albertovi, Victoriinimu otci, který dodržuje staré mexické tradice se tento vztah vůbec nezdá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Slušný veľkorozpočtový romantický film. Napriek dobrým hereckým výkonom hádže pod nohy polená vypočítateľný príbeh a produkcia, ktorá príliš tlačí na emócie. Takmer každá scéna trvá dvojnásobne dlho ako by mala, aby poskytla priestor vykúpať sa v emóciách. Scenáristi sa myslím dokonca uchýlili k preháňaniu aby z príbehu vytlačili čo najviac dramatických pocitov. Hoci nie som požiarnik, trúfam si tvrdiť, že šírenie požiaru vo vinici neprebieha rýchlosťou horenia zápalnej šnúry. Zaujímavé je počuť na festivale úrody popri nemeckom jódlovaní, českú dychovku. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Další variace provařených melodramatických motivů, když se to ale uklohní dobře, není důvod se zdráhat. Reeves je tu ve formě a jeho vzplanutí k půvabné Mexičance v nesnázích se dá lehce uvěřit. Když si připočtete romantikou překypující prostředí a tušení dobrého konce, není (za předpokladu vhodné společnosti) co řešit :-) Jako bonus a malé pomrknutí k naší vlasti v podobě melodie Škoda lásky (ve filmu zazní na vinařských slavnostech) vyloženě potěší. 75% ()

Reklama

lekr 

všechny recenze uživatele

Pro mě opravdu příjemné filmové překvapení. Keanu Reeves je herec, který dokáže zahrát všechno a v tomhle filmu jasně dokázal, že jeho herecké ego bez problémů zvládne i takovouhle charakterní roli, i když tvrdí chlapíci v akčních filmech mu jdou podle mě nejlépe. Jinak tuctový romantický příběh se díky dobře napsánému scénáři a skvělému Reevesovi mění v nadprůměrnou záležtost, která díky dobře zvoleným exteriérům a kouzelné hudbě navodí velice příjemnou atmosféru. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pri Prechádzke v oblakoch mi ani tak neprekážala predvídateľnosť deja (ktorá je až smiešna) a romantické klišé, ale otravný farebný filter, vďaka ktorému som mal pocit, že sa film odohráva na cudzej planéte, kde žiari menej intenzívne, červené slnko a spôsobuje tak oranžové zafarbenie oblohy a k tomu aj chovanie postáv je občas mimo nášho sveta. Ešte že kinematografia v globále je vlastne paralelný vesmír s inými fyzikálnymi zákonmi. No čo povedať viac, je to film výhradne pre romantické ženské duše, nás chlapov však potešia veteráni Antony Quinn a trochu nedocenený Giancarlo Giannini. 50%. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

"Prechádzka v oblakoch" je slávna romantická fantázia, ktorá je nadnesená vášňou a túžbou horkých tónov. Je potrebné, aby človek mal trochu z týchto vlastností v duši, aby si mohol naplno vychutnať tento film, ktorý by pre niekoho mohol vyzerať ako prepracovaná melodrama, ale to by v ňom nemohla vystupovať nevinnosť a dôvera. 99% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama