Reklama

Reklama

Charlie: Všichni pejskové jdou do nebe

  • Česko Charlie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Charlie není pes jako všichni ostatní. Dal by se přirovnat k Nicku Marshallovi z Po čem ženy touží, prostě pouliční vůdce, miláček fenek, nekonečný frajírek a bonviván. No a pak jednoho dne je konec a Charlie umře. A aby nemusel jít do nebe, kde je to pro takovéhle týpky vážně děsivá nuda, přijme Satanovu nabídku a zaprodá mu svou duši. Za ni dostane výměnou druhý život na Zemi a hodinky, které musí stále tikat, jinak propadne navždy peklu. To je ale Charliemu upřímně jedno, protože může zůstat a dál si užívat "života". Jenže... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

BlackAngels 

všechny recenze uživatele

Pohádka, která má v mém srdci již od malinka první místo. Neodpustím si uronit slzu, když se Charlie příjde rozloučit za svým pískletem... Dokonce i teď mi to dere do očí slzy. Krásnou atmosféru pohádce dodávají i písničky z čumáčků huňatých kuliček. A když si hladová štěňátka zpívají jak je krásný se rozdělit... musím se usmívat a být celá rozněžnělá :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mierne sklamanie. Očakával som od tohto titulu trocha viacej. Príbeh o starom, zhýralom, neprispôsobivom, túlavom psiskovi Charliem Barkinovi, čo zapredá svoju dušu diablovi nie je vhodný ani pre deti a nezaujme ani dospelých. Taktiež piesne použité v tomto animovanom filme nestoja za nič. Tvorcovia z britksých ostvorov môžu týmto snímkom len veľmi ťažko konkurovať animovaným filmom z produkcie Walt Disney Pictures. *** ()

Reklama

werus 

všechny recenze uživatele

Úžasná pohádka o šarmatním psíkovi Charliem a jeho kamarádech, ať už zvířecích nebo lidských, líčící jeho ne vždy veselý životí příběh. Pohádka krásně nakreslená, s hezkými písničkami a s obrovským morálním ponaučením, která dojme i silnější povahu :). Narozdíl od spousty animáků co se na nás, hlavně v poslední době valí (a jsou celkem o ničem), tento počin z roku 89 nesází na super animace a ksichtíky postaviček, na prvním místě je PŘÍBĚH. A ten se vám, ať je vám kolik chce, určitě bude líbit a se zatajeným dechem budete doufat, že Charlieho hodinky budou tikat... ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Moc milá pohádka, která víceméně splnila má očekávání. Především bych vyzdvihla nádherné animace, těm žádná dnešní 3Dčka nesahají ani po kotníky :) Příběh o pravém přátelství a obětování se pro druhého je dojemný a krásný, stejně tak závěr, který už byl jen taková třešnička na dortu. Jediné minus jsou možná ty songy, ze kterých mi v paměti neuvízl ani jeden, což je škoda.. Ale jinak je to úžasná pohádka :) ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Charizmatický psík Charlie, neustále mysliaci na byznis a peniaze, jeho štýlový kamarat Itchy a malé dievčatko, ktoré zmení ich plány na pomstu a rýchle zbohatnutie je pre mňa ďalšou detskou klasikou. Možno trošku otrepaný príbeh premeny vôbec nevadí hlavne vďaka sympatickým postavám, peknej animácii, dobrým pesničkám (ktoré v dabingu nestoja za nič), humorným scénkam i celkovej myšlienke o priateľstve. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama