Reklama

Reklama

Mr. Bean: Největší filmová katastrofa

  • Česko Bean (více)
Trailer

Obsahy(1)

Správní rada Královské národní galerie by se ráda zbavila neschopného kustoda Beana. Rozhodnou se ho vyslat do Spojených států jako experta, který má vypomáhat kolegům z Griersonovy galerie s přípravou velkolepé vernisáže. Svérázný chlapík způsobí pozdvižení v letadle, po přistání je zadržen jako terorista. Bean se tak poprvé setkává nejen s poručíkem Brutem, ale také kurátorem Griersonovy galerie Davidem Langleym, který jeho potrhlé chování přičítá genialitě. Langley Beana odveze k sobě domů a představí ho své rodině. Manželka nemá pro Beanovy kousky pochopení a dává Davidovi ultimátum. Buď dostane Beana z domu, nebo se ona po dobu jeho pobytu v Los Angeles odstěhuje. Ještě horší je to v galerii, kde Bean zůstane jen chvíli před slavným obrazem sám. Stačí jediné kýchnutí a obraz, jehož cena se pohybuje v desítkách milionů, je navždy zničen. Bean se přizná Langleymu, že není žádný doktor a obrazům vůbec nerozumí. Zoufalý kurátor se opije a Bean pochopí, co všechno způsobil. Rozhodne se vše napravit... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (427)

Melies 

všechny recenze uživatele

6 / 10 Kiež by každá komédia bola aspoň tak vtipná ako táto. Neviem si pomôcť, ale mne sa tento film ľúbil a nasmial som sa až-až. Áno, priznávam, je to očividný pokus ľahko zarobiť ďalšie peniaze na Beanovej popularite, no teraz sa na to aspoň dá pozerať a fakt, že príbeh je úbohý ako Kuvajtský krasokorčuliarsky tím, na tom nič nemení. Atkinson dokazuje, že je pán komik, a Peter MacNicol neurazí. Tri * však dávam so vztýčeným ukazovákom a prísnym výrazom na tvári, pretože nemám rád, keď sa nás producenti za každú cenu snažia ogabať aj o tom málo peňazí čo máme. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Objektivně řečeno toto hodnocení není objektivní. Ani se o něj nebudu pokoušet, vždyť se přece jedná o Mr. Beana. Tato obskurní postavička si v mém srdci vydobyla trvale místo již velmi dávno. Pravda je, že filmový Bean není pravý Bean, přespříliš toho namluví a místy překvapí svojí inteligencí. Britskou klasiku krapet přebylo americké klišé, humor tak ztrácí na efektivitě. I přes tyto nedostatky stále zůstává mnoho zdařilých scén. Ať už je to začátek v galerii, nebo Beanem nakreslená Whistlerova matka, která je prozatím neoceněným uměleckým skvostem. Nezapomínejme, že spoustu umělců získalo slávu až po své smrti. O Beanově matce, jakožto avantgardě, ještě možná lecos uslyšíme. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Veľký muž s červenou botou, Taxi Taxi, Návštevníci......a bohužial aj Mr. Bean. Čo majú tieto filmy spoločné, si domyslíte veľmi ľahko. Ani sa mi nad tým nechce vyplakávať. Atkinson predsa musí pri tejto postave povedať maximálne dve vety za pol hodku! Najväčšia filmová katastrofa to ale nie je. Takže tvorcovia majú vďaka šikovnému názvu alibi. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jsou to vlastně hlavně jednotlivé gagy, které jsou a tom nejvtipnější, ale pořád na tom byly lépe ty gagy televizní. Neříkám, že to není vtipné, ale když tohle člověk vidí častěji, celkem se to omrzí. Tohle se mi stalo, když jsem to viděl snad už potřetí. Je to fajn, ale výjimečná tahle komedie prostě není. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Howard Goodall: 1. I Love L.A. - OMC ,2. Picture Of You - Boyzone ,3. I Get Around - The Beach Boys ,4. Walking On Sunshine - Katrina And The Waves ,5. Yesterday - Wet Wet Wet ,6. Running Back For More - Louise ,7. That Kinda Guy - Thomas Jules-Stock ,8. Give Me A Little More Time - Gabrielle ,9. He's A Rebel - Alisha's Attic ,10. Stuck In The Middle With You - Susanna Hoffs ,11. Art For Art's Sake - 10cc ,12. Have Fun Go Mad - Blair ,13. Can We Talk (Pure Radio Mix) - Code Red ,14. Bean Theme (Mad Pianos) - Howard Goodall ,15. Elected - Mr. Bean And The Smear Campiagn ()

Galerie (59)

Zajímavosti (24)

  • Když Bean (Rowan Atkinson) nechtěně rozbije obraz skleněnou labutí, udělá skoro uprostřed velikou pavučinu. Když následně obraz padá, pavučina uprostřed již není a prasklina se přesunula nahoru. (SONY_)
  • Když je Bean (Rowan Atkinson) poprvé s obrazem sám, dá si ruce v bok a v tu chvíli můžeme na jeho pásku u kalhot vidět krabičku od mikrofonu. (SONY_)

Reklama

Reklama