Pětka statečných (TV seriál)

Codename: Kids Next Door

Animovaný / Rodinný / Komedie / Sci-Fi

USA, 2002

• WANDRWALL

Děti odvedle. Poušt se kliděn i do dobrodružství, které jim umožňuje prožívt jen fantazie, ne dosavadní a zdá se, že ani budoucí um dospělých. Dětem od vedle nestačí pět kilo bonbonů, snědí rovnou tunu; nestačí jim učit se aktuální možnosti kosmonautiky, ale rovnou staví na Měsíci, kde není pro člověka vhodná atmosféra bunkr, a rovnou super atd. Za statečné je nepovažuji, protože mi předkládané důkazy o jejich statečnosti nestačí.***(3.10.2010)(3.10.2010)

Vtipné, né tolik jako stará garda cartoonů(třeba Dexterova laboratoř), ale pořád na úrovni a originální taky hodně.(15.12.2005)

Zajímavě pojatý nápad o dětech vedoucích odboj proti dospělým, přičemž mezi dospělými a dětmi nezuří otevřená válka. Plno podomácku vyrobených vynálezů, správně infantilní a přitom megalomanští padouši a jemný humor, rozhodně to není seriál k popukání. Ale příjemně se na něj dívá.(3.6.2006)

Slabšie ako ostatné seriály televízie CN. Málo humoru viac akcie a absurdít. Pre obecenstvo pod 12 rokov.(20.8.2009)

Klubovna KND je asi druhou nejlepší tajnou základnou z kreslených seriálů (Až po Dexterově laboratoři, samozřejmě)(20.5.2010)