Polda a bandita 3

Šerif a bandit

Komedie

USA, 1983, 85 min

Dick Lowry

Rozpočet $-miliónovTržby USA $5,678,950Tržby Celosvetovo $-(13.3.2010)

• brit84

Co to k.... bylo? Naprosto nemožná rádobykomedie, které se člověk ani jednou nezasměje. Spíš bude brečet, že si tuhle hovadinu pustil. Dívám se, že to je z 80. let. Je možné, že tehdy to divákům přišlo vtipné, dnes je to ale tragédie sama.(2.8.2008)

• LiVentura

Úsměvná trilogie završená spíše hůře, ale opakující je zde ještě snesitelné..!(26.10.2010)

• nash.

To není film, to je mučící nástroj..(3.8.2008)

• 5150

V úvodu potěší mini opáčko jedničky a stylový nástup Jackie Gleasona - hezký odkaz na vynikající válečný film PATTON. Jerry Reed (Cledus) se sice snaží ze všech sil, ale absenci dobrých - nových nápadů a Burta Reynoldse nenahradí (ten už nejspíš tušil, že tady se bude vařit z vody..). Prostě naprosto zbytečné pokračování.(17.9.2007)

• Sfinkter

Samozřejmě téměř déčkový film, ale byl jsem zrovna v tak pokleslé náladě, že jsem se občas docela i zasmál.(3.8.2008)

Pro zasmání dobrej kousek.Výborný sou scény když se šerif Buford baví se svým synkem.Tipickej ééémerickej polda-kobliha do ruky a opasek kolem břicha dlouhej jak Reute 66.Prostě klasik s pořádnejma hláškama a smyslem pro pořádek(11.8.2008)

• Všivák

Tohle už opravdu ne. Dvě hvězdičky za kouzelně debilního taťku policajta. Jinak je to děs a běs(5.8.2008)

• dokktor

slovy mého spolubydlícího: "to je taká kokotina, až z teho tlačí prdel."(17.8.2007)

• BigBrother

Americká podoba Byl jednou jeden polda. Až strašidelně špatné. Tristní srovnání s původním filmem. Buranský humor v plné polní.(17.8.2007)

Trans-Am 79 se nám v tomhle díle změnil na novější model 82. Příznivci starého Knight Ridera budou mít radost... Pravda, už je to trochu mlácení prázdné slámy, ale pro příznivce amerických Muscle Cars je to furt dobrej film.(16.3.2011)