Univerzální voják 2: Nedokončený obchod (TV film)
Universal Soldier III: Unfinished Business
Univerzálny vojak II.: Nedokončený obchod
Akční / Sci-Fi
Kanada / USA, 1998, 91 min
Jeff WoolnoughPlakáty
Luc Deverux a Veronica Roberts se snaží odhalit tajemství projektu Universal Soldier. CIA vytvořila nového, silnějšího a odolnějšího vojáka. Ten je klonem Lucova bratra Erica a jeho úkolem je Luca i Veronicu zabít. (oficiální text distributora) -
Luc Devreaux a novinářka Veronica Roberts (Matt Battaglia a Chandra West) pokračují ve své snaze odhalit jednotku univerzálních vojáků. Mezitím ředitel CIA společně s doktorem Walkerem na tajné základně v New Jersey pokračují ve výrobě nového a silnějšího univerzálního vojáka, který je klonem Lucova bratra Erica (Jeff Wincott). Tento klon má za úkol Luca a Veronicu zabít. (videofil) -
Luc Devreux a Veronica Roberts pokračují v pokusech o odhalení projektu Universal Soldier. CIA mezitím vytvoří nového a silnějšího vojáka, který je klonem Lucova bratra Erica, aby oba dva zabil. (TomikZlesa)
Deimos
TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// + hudba -hodně nastavovaná kaše/// Volné pokračování druhého dílu navazuje tam kde předešlí skončil (tak teď už vím proč mi ten předešlí přišel jen jako jedna epizoda ze seriálu). Chybí zde Gary Busey a do popředí se zde dostává Burt Raynolds v roli nepříliš přesvědčivého záporáka. Děj je sice méně televizní, ale o to více zbytečnější. Dost jsem se u filmu i nudil. Film oproti předchozímu vyniká v hudebním doprovodu. Tedy aspoň se snaží. Jako soundtrack by jste to nejspíše neposlouchali, u filmu se to celkem dá. Nejvíce mě ale vadila snaha o „efekty“ pomocí zrychleného nájezdu kamerou. Ano někdy v 90tých letech to bylo u béček celkem cool, ovšem teď to bylo značně okaté. Celkově slabší díl, nahoru ho tahá hlavně hudba./// Celkem 45%///(14.2.2007)
Bat55
odpad!Tak toto je silná blbosť,jeden z najhorších akčňákov,ktoré som kedy videl.Naozaj ma mrzí čo tvorcovia urobili z tak skvelej jednotky,totálnu magorinu.Efekty nestoja za nič,herci nestoja za nič,dej filmu nestojí za nič.Mal som čo robiť abych tento film dopozeral.Brak!!!/7%/(25.9.2009)
hans500
odpad!Ještě horší než předchůdce, tady se již opravdu nedá najít žádný klad, zkrátka odpad!(26.2.2010)
colapso
odpad!Dát tomuto filmu odpad je málo,je to největší pitomost ze všech největších pitomostí na tomto světě natočených a to již po druhé.(21.9.2009)
piglit
odpad!Nechápu, jak se to autorům podařilo. Na tohle se snad musí dlouhé roky studovat, dřít po nocích, pilovat k naprosté dokonalosti... Normálně totiž nikdo takovou sračku bez dlouhodobého tréninku natočit nemůže. Skvělá gradace nudy, kdy se divákovi v závěru akčního filmu klíží očka (a to jsem to sledoval zrychlené na 150%). Zoufalí herci, naprostá nelogičnost scén, bomba, která má zničit vše v dosahu 20 metrů udělá hlasité PUF, elektrický plot bez izolátorů, klonovaný voják si pamatuje události z předchozího života, vojáci speciálních jednotek se nechají střílet, jak prasata na porážce! Že není třeba měnit zásobníky a kulky jen málokdy něco trefí, je naprosto samozřejmé. Chápu, že rozpočet byl omezený, ale dát na takovýhle film i jen jediný dolar je donebe volající plýtvání. Naštěstí si autoři nechali v závěru pootevřená vrata k dalšímu pokračování - hlavní záporný hrdina přežil a chystá protiútok. Nicméně já už jsem vyléčený a těžko mě někdy někdo přemluví, aby mé oko spočinulo na čemkoliv, co má v názvu dvě slova - Univerzální voják!(9.4.2010)
mijano
odpad!Tak ako neviem, čo chcel básnik týmto dielom povedať. Možno že bola snaha o znovuzrodenie Univ. vojaka, ale dopadlo to tak, že ho už úplne zakopali.(8.2.2007)
| Na levném DVD od: | 01.06.2009 DVD Edice |
|---|---|
| Na levném DVD od: | 01.01.2010 DVD Edice |
Související
- Universal Soldier: A New Dimension (2012)
- Univerzální voják III: Znovuzrození (2009)
- Univerzální voják: Zpět v akci (1999)
- Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film) (1998)
- Univerzální voják (1992)