Reklama

Reklama

Rychlá smrt

všechny plakáty

Obsahy(1)

Nechali ji na chodníku jako odpad. Valerie je šťastná a úspěšná žena s krásným autem a bytem až do chvile, kdy je brutálně znásilněna dvěma zloději aut. Užili si s ní a nechali ji na chodniku jako odpad. Když se zotaví, koupí si pistoli, toulá se po nocích v ulicích a hledá své násilníky. Policie je totiž stále nemůže vypátrat Stane se z ni mstitelka. Zabíjí na ulici každého gangstera, který ji obtěžuje. Brzo je známa jako "Dum-Dum Killer", protože používá duté ničivé kulky. Současné začne chodit s policejnim detektivem Martyrn, který má na starost její případ ale také "Dum-Dum Killer". Když začne tušit, kdo "Dum-Dum KlIer" je, rozpolcený mezi zákonem a svým soukromým životem si musí vybrat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

Typický nízkorozpočtový "akčňák" 80-tich rokov. Naivné,vykonštruovaná zápletka ,aby hlavná hrdinka mohla strielať. Odpad. ()

everlast44 odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně jsem od tohoto filmu nečekal,ale takovy paskvil jsem asi nikdy neviděl.Scénář ten má trochu dobrý základ,ale to je vše.Herecké výkony všech zúčastněných:KATASTROFA,nevěřím tak nikomu z výkonú NIC.Dokážu hodně chyb u filmú odpustit,ale tohle je silná káva.Poku by se jednalo o amatérský film,dal bych jednu hvězdičku,protože pár amatérských filmú znám,tak moho oběktivně srovnávat.jediné positivní.:hlavní představitelka filmu,pěkná žena. Pro ty co cítí z mé recenze rozhořčení:poznáte po zhlédnutí tohoto NETRADIČNÍHO filmu.... ()

Reklama

Reklama