Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po potopení Titanicu byla postavena druhá loď jménem Britanic. Na její palubě se jednoho dne ocitá i Vera Campbellová, která přežila zkázu Titanicu a teď pracuje ve službách britské výzvědné služby. Na této plavbě má velmi důležitou roli - pod falešným jménem musí najít německého agenta, který je na palubě lodi a může ohrozit plavbu a tím i důležitou vojenskou misi Britanicu. Vera se seznámí se sympatickým cestujícím, se kterým prožije milostný románek. Po nečekaném zvratu se milenci ocitnou uprostřed smrtelně nebezpečné hry. Vera nakonec opravdu odhalí skutečného nepřátelského agenta, ale tragédie Britanicu jen začíná - v podpalubí je totiž ukryta bomba, která čeká na svůj čas... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Efekty - strašný, ta loď vypadá opravdu úchvatně, animace počítačové hry v roce 1998 by vypadala líp. Příběh - debilní, na všech frontách. Herecké výkony - nechápu co tam dělá John Rhys - Davies. Zařazení - drama, romantické, akční, válečný? ani jedno, Hlavně je to velká sračka. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně jsem si nejdřív myslel, že dám hvězdu za to, že měli filmaři odvahu využít šanci, jež je předem odsouzena ke katastrofě. Vzhledem k tomu, že tenhle film jsem viděl už dávno a pořád jsem na něj naštvaný, ale nakonec zůstanu u odpadu. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Dotaz na rádio Jerevan: co má společného film Britannic se skutečností? Odpověď. Britannic nepotopila bomba ale mina, nebyla německá, ale turecká a loď nepřepravovala agenty ale raněné. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

A zase jedna zetkova vylizanost na tema co tu uz parkrat bylo jako jediny pozitivum lze uvest Bruce Payna ktery se mi jako tradicne libil jinak dalsi katastrofickej film co se sam katastrofalne pohrbil ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je peklo. Herecké výkony jsou nejen špatné,ale dokonce i protivné,efekty špatné až běda,komparzu HODNĚ málo (celý Britannic je evakuován během 5 minut). Jednu hvězdičku za Paynea,který alespoň dělal,že hraje a za tu komickou scénu se sestřelováním torpéd. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Britannic se hodně okatým způsobem snaží přiživit na úspěchu Titaniku, nicméně v tomto případě jde o selhání na téměř všech frontách - od hereckých výkonů, přes příšerné dialogy, až k pochybně udělaným efektům (samozřejmě vím, že jde o TV film, ale to není omluva - viz například o pár let starší Merlin). Ve výsledku tak jde o naprosto zbytečný film. ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Místy mě bavil Shakespearovský motiv zakázané lásky, ale kdyby jenom nebylo tolika stupidních scén.. Jinak o skutečném potopení Britannicu nevím vůbec nic, možná proto mi unikly historické nesrovnalosti.... Ale došlo mi, že tím kulometem to torpédo asi nezastavil :D ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Snaha o zreprodukovanie historických udalostí z obdobia prvej svetovej vojny akosi nevyšla. Necítil som sa pri filme až tak zle, celkom ma to aj miestami zaujalo a vžil som sa do toho, ale keď sa človek pozrie napríklad na Titanic, tak je to o niekoľko tried nižšie. Málo akcie bolo striedané absurdnými situáciami, ale nebolo to zbytočne naťahované, čo oceňujem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Krátko po úspechu TITANICU od Jamesa Camerona vznikol tento tupý blábol, ktorý zhovaďujú snáď všetky aspekty tohto snímku, od hereckých výkonov až po neskutočne amatérske triky. Jedna star za odvahu. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o skutečnou tragédii z r. 1916 - t.j. 4 roky po Titanicu to mohlo být lépe natočeno. Byla 1.světová válka a na moři se odehrávala nejedna tagédie. Ovšem jako "odpad " bych to neklasifikovala ! Bylo tam málo nápadů, bylo tam málo akcí a dost mi vadila i ta skutečnost, že mladá herečka, která hrála vyzvědačku (asi Amanda RYAN), tam lítala po palubě s revolverem jako s nějakým rohlíkem. Za odvahu tuto událost zvěčnit dávám 2*. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

A to jen proto, že mám slabost pro trojici megalodí Olympic-Titanic a Britannic, ale posledně jmenovaná kočka si tohle nazasloužila... ()

Reklama

Reklama