Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když genetička Catherine Vicily úspěšně vyklonuje prehistorického tigra s ostrými obrovskými tesákmi, netuší jak jí nový objev skomplikuje život. Zvíře nejdřív zničí její laboratoř a pak havaruje speciální náklaďák na převoz zvířete a predátor se ocitne na svobodě. V lesích, které byly až doposud rájem turistů číhá na své oběti. Začína boj s časem. Boj na život a na smrť. Šance vůbec nejsou vyrovnány... (Intersonic)

(více)

Recenze (22)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Sci-fi céčko, navíc televizní, které kopíruje Jurské parky, akorát se jmenuje Primal Park (a viděním tygra kopíruje Predátory). Pravda, v zahradě se potuluje jen šavlozubý tygr a žádní dinosauři, ale je stejně nebezpečný a žravý. Hned na začátku je jasné, že afroamerický hlídač parku to bude mít spočítané, jak vleze dovnitř, homosexuální asistent bude druhý... A klišé se vrší – přitom ani sami tvůrci netuší, zda točí parodii, nebo skutečně horor. A co teprve ty mizerné počítačové triky! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

tak na tenhle film jsem se včera díval po návratu z krčmy. Musím říct, že na celém filmu bylo nejhorší zpracování samotného tygra. Už hodně dlouho jsem neviděl tak špatné digitální efekty nějakého prehistrorického tvora. Na druhou stranu však musím říct, že děj rychle ubíhal a já se zas až tolik nenudil. Dopomohly k tomu celkem pěkné herečky a několik vtipných scének. U tohohle filmu se nikdo bát určitě nebude, ale jako relaxace v alkoholovém delíriu je to super věcička :) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Ako môžeš preboha TERAZ spať?!“ – „Ako? Ako malé bábätko.“ Pôvodne som si chcel znova pozrieť Mutanta s Michaelom Madsenom, ale omylom som si zohnal toto a povedal som si, že keď už je to horor a hrá v ňom môj najobľúbenejší člen Spoločenstva Prsteňa, že si to pozriem. A pozrel som si to. A fakt zlé. Nízkorozpočtové, televízne céčko s v roku 2018 neuveriteľným CGI, škaredou (kvázi)lesnou výpravou a s postavami zdržujúcimi sa pod bodom mrazu, ktoré hrajú herci nachádzajúci sa štyrikrát pod bodom mrazu (John Rhys-Davies dostal značne ponižujúcu rolu). Nikdy viac. Režisér James D.R. Hickox (Kukuričné deti 3) nesklamal. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už som videl nespočet filmov o rôznych zvieracích zabijákoch. O žralokoch, krokodýloch, piraniach, potkanoch, slimákoch, hadoch, psoch, vlkoch, medveďoch, mravcoch, vtákoch, včelách, osách, pavúkoch, žabách, netopieroch... a čo ja viem ešte o akej hávedi. No ale teraz som zhliadol snímok o vskutku originálnom zmutovanom predátorovi. Sledoval som vyčínanie rozúreného prehistorického šabľozubého tigra. Bola to klasická béčková jazda. Hlúpy scénar, slabí herci, chudobná produkcia a mizerná réžia. * ()

LaciLC odpad!

všechny recenze uživatele

Mohol by som kľudne napísať, že Šabľozubý tiger je trápne a blbé béčko, ale to by som klamal. Trápne a blbé teda je, ale aj béčko už má prepracovanejší scenár a je aspoň zábavné. Toto je až tak zlý film, že som sa ani jednoducho nevedel baviť nad jeho hlúposťou. P.S. A (ne)hrá v tom Sawyer z Nezvestných. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama