Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vědec Dr. David Banner se stane svědkem přepadení v metru. Zlost, kterou to v něm vyvolá, přivede k životu i jeho marně potlačované "druhé já'. Za násilnosti je Dr. Banner-Hulk uvězněn. Pro zelené monstrum však vězení nebou soud nejsou překážkou. (MadBigMax)

Recenze (6)

Názorožec 

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový film - buď vás okouzlí jejich naivita nebo vás to vůbec nebude bavit... mě tenhle celkem bavil, navíc celé dabované jedním hlasem - to má celkem atmosféru. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Povedal by som, že je film o chlp lepší ako Návrat neuveriteľné Hulka (NNN). Už len tým, že záporák tu hraje vyššiu ligu a aj tým, že hl. hrdina má problémy, s ktorými aj ide do väzenia. Lou Ferrigno je o trochu menej trápny, ale behať by mal mať zakázané, rovnako tak aj spomalené zábery. No a akčné "tanečky" alias bojové umenie, ktoré predvádza útly slepý právnik, museli byt považované za divné už aj v čase uvedenia tohoto televízneho filmu. Každopádne, film má lepší spád a celkovo viac pobaví ako NNN. Hodnotenie: 55% ()

StevenW. 

všechny recenze uživatele

Lou Ferrigno a Pavel Nový (nadaboval celej film) v nejlepší kondici.Tenhle film je unikát přestože jsou v něm postavy jako Incredible Hulk nebo Daredevile,vůbec se k vydavatelství MARVEL nehlásí.:-) ()

Zajímavosti (2)

  • V absolutně první cameo roli si člena poroty u soudu zahrál Stan Lee. Později se z toho ve filmech a seriálech, které adaptovaly příběhy superhrdinů od Marvelu, stala tradice. (Rominator)

Reklama

Reklama