Reklama

Reklama

Ahí va el diablo

  • Kanada Here Comes the Devil (více)
Trailer

Obsahy(1)

Manželský pár sa spoločne zo svojimi deťmi vydá na výlet do Tijuany. Tam však v jednej jaskyni stratia svoje deti. Rodičia po nich ihneď začnú pátrať, no deti sa onedlho záhadne a bez vysvetlenia objavia. Manželia však časom zisťujú, že s ich deťmi nie je niečo v poriadku a už nie sú také, ako pred zmiznutím. Domnievajú sa, že sa stretli s niečím neľudským a desivým, čo parazituje na ich duši a teraz to dorazilo spoločne s nimi až do ich domu. (kubqo)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (37)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už to tady bylo napsáno víckrát, ale stejně to musím zmínit i já. Co se týče A.G. Bogliana nikdy nevíte s čím příjde a co od něho čekat. Někdy mu to vychází méně a někdy více. Here Comes the Devil je zlatým středem. Určitě má film spoustu much, ale má i co nabídnout. Je tu sice evidentní nízký rozpočet, což ale zároveň nahrává vyslednému špinavému vizuálu. Tenhle snímek má většinu stopáže takovou podivnou, nepříjemnou, znepokojující atmosféru. Povedla se i vražda kde je vidět, že gore efekty Boglianovi nejsou cizí ( což příkladově ukázal ve filmu I'll Never Die Alone ). Mým uším zalahodil i song doprovázející závěrečný titulky. Ve finále sice nejsem nadšenej ale ani zklamanej. Za mě je tohle určitě zajímavej a koukatelnej průměr, kterej má co nabídnout. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Bogliano opět jinak... Ten chlap vystřídá za svoji kariéru všechny možné subžánry a v žádném vyloženě nepropadne. Here Comes the Devil je pro mne velmi milé překvapení, které mne udrželo v pozornosti, bavilo, zaujalo a líbilo se mi formou i obsahem. Kdo čeká potoky krve, ten se nedočká. Je zde jedna vražda, ale ta stojí maskérsky za to ... mazec! Jinak film hraje spíše na divákovy nervy v rámci tísnivé, záhadné atmosféry. Stále něco visí ve vzduchu, věci jsou nejasné, film tak nějak spojuje více žánrů. Divák se dočká erotických scén a sexuálního obsahu, který mu ale rozhodně nebude příjemný. A v tomto je právě onen zádrhel ... na někoho toto nepůsobí, na mne ovšem hodně. Nebudu spoilerovato co konkrétně jde, ale právě to ono mi přišlo nejvíc nechutné a zvrácené ... i když je zobrazeno jen v náznacích (jinak to ani nejde ... ). Osobne jsem vyloženě spokojen, není to nějaká pecka mezi oči, ale je to velmi dobré ... ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Manželom sa stratia deti pri mexických jaskyniach, a hoci sa po počiatočnej panike onedlho objavia, matke začína byť jasné, že s nimi niečo nie je v poriadku... Ja síce tieto „possession“ horory až tak neobľubujem, ale tento bol dosť dobrý; Bogliano je šikovným tvorcom a rozhodne mu nemám za zlé, že chce postupne prevŕtať viaceré hororové subžánre. Znepokojivý a pôsobivo natočený temný horor, ktorý sa miestami nepríjemne a prekvapivo drží v úzadí, ale diváka dokáže aj tak vymraziť. Akurát sa mi trochu nepozdávalo, že niektoré vedľajšie veci sa tu prepierali úplne plnohodnotne, pričom dianie, ktoré malo zaujímavejší potenciál (a z ktorého viselo vo vzduchu niečo viac) ostávalo mimo. Ale celkovo spokojnosť. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Bogliano předvedl v minulosti již několikrát, že s napětím si hrát umí, aniž by potřeboval hromadu pesos. Nejinak je tomu u jeho novinky. Ta si tentokrát vystačí opravdu jen se znepokojivou atmosférou a postupným odhalováním, jak se to s těmi fakany z jeskyně doopravdy má. Gore už zde nehraje ani vedlejší roli, beztak se tu objeví v jediné, ale "mňamy mňam" scéně. Trochu to vypadá, jako by Bogliano po tvůrčí stránce dospěl - žádné exploitery, žádné mučení, ale zajímavé náměty a poctivé budování napětí. A mně to vyhovuje. Nevím tedy, jak vy, ale já se na jeho další snímek těším už teď. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Manželskému páru sa počas dovolenky nečakane zatúlajú obe dospievajúce deti. V momente keď strácajú veškeré ilúzie z ich návratu, privezie ich policajná hliadka. Po pár dňoch si všimnú, že s ich správaním niečo nie je v poriadku. Čo sa im počas noci kedy boli nezvestné vlastne prihodilo? Tento snímok ma veľmi pomalý rozbeh. V prvej hodine zaujme jednou výbornou gore scénou. Trošku málo, nie? Následne sa síce atmosféra predsa len zlepší, ale že by sa jednalo o nejaký hororový zázrak dosahujúci úroveň takmer 70%, to ma teda dosť prekvapuje. Snímok totiž neobsahuje jednu poriadnu atmosferickú scénu, ktorú by si divák zapamätal, ktorá by ho aspoň trošku vystrašila. Áno, áno, je v skutku pekne natočený a zo strany aktérov pomerne slušne zahraný, ale tak toto je horor? - 50%. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama