Reklama

Reklama

Upíří krev

  • Kanada Graveyard Shift (více)

Obsahy(1)

Noc přináší do lidí vášeň. Zvláště pak v tajemném New Yorském taxíku, který řídí mocný upír. Dusná noc mu přináší do sevření rozvášněné cestující, kteří jsou připraveni snad i zemřít. Přijímá je do své nevyzpytatelné, ale vyvážené upíří říše, které sám vládne. Policie tak musí vyřešit 350 let starou záhadu neukojené vášně, aby mohla rozuzlit příčinu vražd nevinných obyvatel města. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Béčkovým filmům se nevyhýbám, naopak by se dalo říct, že je záměrně vyhledávám, tak nedbaje zdejšího mizerného hodnocení a několika silně negativních komentářů jsem si film pustil a protože jsem tvrdší, než cirhóza jater, vydržel jsem až do děsivého konce... Zcela nudná, rádoby romantická upířina zahalená do lehce erotického hávu, mě svým neumětelstvím drtila celou hodinu a půl a já si po celou dobu sledování říkal, že tak špatný film jsem naposled viděl snad jako malý harant při pátečních půlnočních projekcí TV Nova... Ano, až takhle zlé to je... Nebudu tedy plýtvat více slovy, dám odpad a snad během nebližších pár minut na tenhle kus zapomenu... ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

DVD Edice ani tentokrát nesklamala a vytiahla z kontajnera kinematografie ďalší zapáchajúci kúsok, ktorý sa pred nimi štítil vytiahnuť aj bezdomovec. Jedna hviezdička za "eighteesovo-VHSkový" feeling" čo nemá nič spoločné z estetikou, iba sentimentom. P. S. Potešil ma reklamný flash pred filmom: "Ohodnoďte naše filmy (rozumej filmy DVD Edice - pozn. aut.) na ČSFD!" Tak tedy jo!!! ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Je to tak. Nebyl bych to já,aby se mi taková podle některých blbost nelíbila. Pustil jsem si to teď v sobotu a dnes je středa večer,kdy tenhle komentář píšu,hodnocení bylo trošku dřív v noci a myslel jsem si,že jsem zase malej a tohle je film na,kterej bych se neměl dívat. Viděl jsem ho poprvé a myslel jsem si,že jsem v jiném světě. Od toho abych to mu dal za pět je jen fakt,že se mi to chvílemi zdálo tedy nevím jestli kamerou a nebo výběrem hlavní herečky jako nějaký video film z italské nebo francouzské koprodukce z novější doby. Hned jak jsem si pustil trailer tak hned i potom film a od úvodních titulků a skvělé hudby jsem tušil slušnou práci,které se mi dostalo ještě více. Upírky jsou pěkné a ze začátku o erotiku a nějaký ten sex není nouzi,dabing se povedl,i ten má možná zásluhu na té jedné hvězdičce. Nechybí tu scéna,kdy hlavní upír zavraždí dva zloději,to je myslí,že poviností v takovém filmu. Nevím jestli ten upír nebyl zlý nebo hodný. Konec dobře proveden. Netvrdím,že je to nějaké geniální dílo,ale určitě si mě tenhle horor získal a zařadil jsem si to mezi své skvosty. Pět hvězd bych to mu dal za předpokladu,že bych to viděl jako malý ve strašné kvalitě a nebo s prvním logem Novy,kdy na konci by bylo. "Českou verzi pro Interzonic vyrobilo studio Auvid v roce 1993." Nebo. "Českou verzi pro Warner Home Video vyrobilo filmové studio Barandov v roce 1990." Jedinou chybou je,že se mi tenhle klenot dostal pozdě do ruky a na DVD,ale zase je to lepší než bych čekal,až to na DVD výjde. A modlil bych se aby tam nebyl nový dabing,ale tenhle na DVD se jim povedl. Tu jednu hvězdu ubírám,že mi tam chybí nostalgie a dětství. ()

Beau 

všechny recenze uživatele

Céčkový upíří horor. Scénář působí dojmem že se část natočeného materiálu cestou do střižny ztratila, ale tvůrci si řekli - kašlat na to, sestříháme to z toho, co zbylo. Hlavní představitel typově přesný, ale tak toporného herce abys pohledal. Nebo mu jen neřekli, že to nemá být parodie. Jedna hvězdička z nostalgie za ten osmdesátkový look. ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Vše, co nemáte rádi na osmdesátých letech a blbých pokusech o upíříny v jednom výhodném balení, které vás možná donutí plakat krev, vydržíte-li do konce. Já tu odvahu neměla a v půlce vyhodila odpad z přehrávače, leč čest památce těch, co to nevzdali a vypili tuto mimořádně odpornou číši bolehlavu až do maximálně hořkého dna. ()

Zajímavosti (2)

  • Režisér Jerry Ciccoritti si zahrál malou roli „punkáče“ s pistolí. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama