Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Traja kriminálnici sú naverbovaní policajtom (D. Farina) aby pracovali pre políciu. Majú za úlohu rozbiť miestny drogový gang. Ale keď je v akcii zabitý policajt čo ich najal, tak je ich povinnosťou nielen rozbiť gang, ale aj vypátrať a potrestať vraha. (kekesko)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Parchanti jsou poldové, poldové jsou parchanti a přesto se v tom nelze ztratit. Příběh je totiž lehce průhledný a naivní autorovy snahy o jeho zašmodrchání neskončily úspěchem. U mne tedy leccos zachraňuje ústřední trio, neboť Peter je úžasně zábavný trotl, na Julii je radost pohledět a Linc je tak jedinečně černý, že by klidně mohl být terčem rasistických vtipů doktora House. Celkově je to sice slabší kousek, ale o pár docela vtipných situací se v něm zakopnout dá. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Celým filmom sa plazí nuda a nevýraznosť. A myslím si, že v akčných komédiách by sa to stávať nemalo. Ak sú akčné a ak sú komédie. ()

sirrgulo 

všechny recenze uživatele

Podání absentující více výrazných barev. No chvilku jsem si na něj zvykal. Stejně tak na klub s podivnou hudbou a měl jsem obav, aby se v něm snímek neodehrával celý. Změna prostředí pro mě byla jako slitování. Dějově snímek nenabízí nic moc převratného. Není ani příliš napínavý a hudba stojí za starou bačkoru. Proč tedy čtyři? No kvůli obsazení přeci. Na Omara Eppse jsem byl hned zvědav. No vypadá pořád stejně jako v Housovi jako by se ho stárnutí netýkalo. Giovanni RIbisi je prostě frajer, co se týče rolí troubů. Josh Brolin v devěta devadesátém a má oblíbená Claire Danes. Takže nakonec jsem hodně snímku odpustil a bavil se při sledování výše zmíněné trojice + jednoho lumpa. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama