Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Chulimanga 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle filmu jsem od prvních sekund až do samého závěru nevyšel z údivu. U tohohle prostě nešlo se nesmát a úsměv držel na mé tváři po celou dobu, ale jen jsem nevěděl jestli se směju kvůli tomu, že je to vtipný nebo kvůli tomu, jaká je to blbost :-)) Avšak svůj účel komedie to splnilo na 200%, takhle jsem se dlouho nenasmál a nakonec opravdu převážil názor, že to neni blbost, ale že je to opravdu "vtipná" komedie! Austin je nenahraditelná postava, ale bez Mini-já Dr. Zlouna by to taky nebylo úplně ono.... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Beautiful Stranger - Madonna [4:21] ,2. My Generation - The Who [3:24] ,3. Draggin' The Line - R.E.M. [4:27] ,4. American Woman - Lenny Kravitz [4:19] ,5. Word Up - Melanie G [3:39] ,6. Just The Two Of Us - Dr. Evil [1:44] ,7. Espionage - Green Day [3:23] ,8. Time of the Season - Big Blue Missile/Scott Weiland [3:24] ,9. Buggin' - The Flaming Lips [3:17] ,10. Alright - The Lucy Nation [3:58] ,11. I'll Never Fall In Love Again - Burt Bacharach/Elvis Costello [3:20] ,12. Soul Bossa Nova - Quincy Jones and His Orchestra [3:09], ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nehorázně špatný film, ovšem v tom nejkladnějším slova smyslu. Ačkoli jsem viděl první díl, jen nemohoucně jsem koukal, co se to v televizní obrazovce děje a nemohl uvěřit, že něco takového je opravdu někdo schopný natočit. Austin Powers: Špion, který mě vojel je snímek plný těch nejvyčpělejších žertíků, které ovšem přehání ad absurdum. Přiznávám se bez mučení, že několikrát jsem se opravdu pořádně zasmál, a to se mi často nestává, i když následně jsem se za tento výbuch docela styděl. Fekální humor tentokrát odpouštím, tahle komedie dokáže přesvědčit o své nenormálnosti i bez lékařského posudku. Tento naprostý protiklad Jamese Bonda je rozhodně tím pravým šálkem kávy, pokud se chcete večer příjemně zabavit, aniž by vám po chvíli začala padat hlava únavou. [TOP 19/10 54%] ()

asanakis odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád parodie a to většinou hodně. Ale v každém žánru lze najít skvost a pak také to, čemu zde na ČSFD říkáme odpad. Tím je pro mě Austin Powers. Špion, který mě vojel ve mě vzbudil dojem naprosto ztraceného času, kdy jsem si říkal, že nerozumím tomu, proč je tato postavička poměrně populární. Naprosto trapný "humor", který dávám do uvozovek, tak jako trapný Dr. Zloun, skoro vše o čem mluví. Námět celkem o ničem, dějová linie poměrně nudná, jediný co mě občas trošku vytrhlo z myšlenek na to kdy už to konečně dojde ke svému konci, byl poměrně zdařilý soubndtrack. No abych nebyl tak tvrdej, musím uznat, že jedna vtipná scéna se zde našla. Moment, tak to budu tvrdej, jelikož to je sakra málo na to, jak moc jsem se jinak celou dobu nudil! ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Dr. Zloun a jeho liliputánské mini-já se moc nepovedli, zde trapnost vítězí nad humorem. Ani Austin Powers vtipný moc není, ale ty pěkný baby kolem něho stojí za to. Pár vtipných scén tu je, gagy s vyměšováním jsou překvapivě v únosné míře, při jednom jsem se dokonce i zasmál. Spíše než komedie to je jeden velký úlet. Já ulítlé filmy rád, a tak jsem Austina přežil bez úhony. Ty tři* jsou ale až moc. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (34)

  • Když byl film poprvé promítán v Jížní Korei, Austin Powers: International Man of Mystery zde nebyl nikdy vysílán a přístupný byl pouze ilegálně na videokazetách s názvem Incorrigible 007. Proto před začátkem filmu distributor pustil videoklip Madonny "Beautiful Stranger" a v titulcích před filmem zesumarizoval předchozí děj. V roce 2000 se dostal v Koreji do kin i první díl pod názvem Austin Powers Zero. (PußyMagnet)
  • Když Austin a Felicity přejíždí přes anglické kraje, Austin poznamená, že Anglie vůbec nevypadá jako Jižní Kalifornie. Celý film se samozřejmě natáčel v Kalifornii. Tato poznámka nebyla ve scénáři, čemuž nasvědčuje i reakce Felicity, která se Austina zeptá: "Co?" (PußyMagnet)
  • Na konci filmu, když Tlustý Bastard přijde zabít Austina a Felicity, má na sobě uniformu UPS, ale místo znaku UPS má napsáno FBD (Fat Bastard Delivery) = Donáška Tlustého Bastarda. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama