Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (258)

POMO 

všechny recenze uživatele

Jediný díl ze série co jsem viděl, a další nechci. Komedie plná vtipů, u které jsem se dvakrát sotva pousmál, a i to jenom “útěšně”, že aspoň něco přehlušilo tu infantilní křeč všeho kolem. Rowan Atkinson hraje blbce, ale je vtipný každým gestem, mimikou, tónem hlasu. Adam Sandler hraje blbce a je vtipnej přiznanou trapností, vědomím, že zas tak vtipnej není. Ale Mike Myers a jeho vtipy vtipné NEJSOU. Nevzbuzujou nic, jen údiv “co to má být?”. Dokonce i rádobyparodické vsuvky ze známých filmů jsou samoučelně použité, bez spojitosti s čímkoliv ve filmu. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Dr. Zloun a jeho liliputánské mini-já se moc nepovedli, zde trapnost vítězí nad humorem. Ani Austin Powers vtipný moc není, ale ty pěkný baby kolem něho stojí za to. Pár vtipných scén tu je, gagy s vyměšováním jsou překvapivě v únosné míře, při jednom jsem se dokonce i zasmál. Spíše než komedie to je jeden velký úlet. Já ulítlé filmy rád, a tak jsem Austina přežil bez úhony. Ty tři* jsou ale až moc. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Austin Powers je mimo jiné parodií na bondovky. Mimo jiné v něm uvidíte něco jako Heather Grahamovou vytahující z konečníku Mika Myerse tenisovou raketu. Mimo jiné v něm uslyšíte tohle: „Víš co Austine? Nepřemýšlej o tom a hezky si to užij“ (osoba se otočí čelem ke kameře) „To samé platí i pro vás“. A já nemůžu než souhlasit. Buď si tuhle ztřeštěnou pestrobarevnou ujetost užijete, anebo ji ani nedokoukáte do konce. 75% P.S: „Pěkné dudomety, jak to, že jsem je přehlédl?“ Zajímavé komentáře: ScreamJay, Filipes ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nejslabší ze série Austina Powerse. Vytratila se hravost z prvního dílu a ještě se to ani zdaleka nepřibližuje úchylnosti, která je však zábavná, dílu třetího. Heather Graham dokazuje, že umí být velmi přitažlivá kočka a na té Elizabeth Hurley, vždycky bylo něco nadlidského:). Celkově se párkrát divák zasměje, ale schází tomu příliš oproti minulému dílu... Takže slabší 3* a kdo nelení ten na další díl se podívat běží, ten už stojí za to... opět. ()

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento film se vůbec, ale vůbec nepovedl. Nevím, zda to bylo jeho úmyslem, ale při jeho sledování jsem cítil pouze trapné pocity a podiv nad tím, jak se mohou jednotliví protagonisté snížit až na takto mizernou úroveň. Kupa sexismů je nanejvýš trapná a odporná. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Podle mne ještě o chlup lepší než jednička a to hlavně díky Mini Me a Tlustýmu Parchantovi. A navíc Heather Graham je lepší než Elizabeth Hurley. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Beautiful Stranger - Madonna [4:21] ,2. My Generation - The Who [3:24] ,3. Draggin' The Line - R.E.M. [4:27] ,4. American Woman - Lenny Kravitz [4:19] ,5. Word Up - Melanie G [3:39] ,6. Just The Two Of Us - Dr. Evil [1:44] ,7. Espionage - Green Day [3:23] ,8. Time of the Season - Big Blue Missile/Scott Weiland [3:24] ,9. Buggin' - The Flaming Lips [3:17] ,10. Alright - The Lucy Nation [3:58] ,11. I'll Never Fall In Love Again - Burt Bacharach/Elvis Costello [3:20] ,12. Soul Bossa Nova - Quincy Jones and His Orchestra [3:09], ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nezvladatelná salva skečů, proti které není obrany. Chce to klid, dobrou náladu, originální znění a nemůže to dopadnout jinak než láskou - či nenávistí. Kdykoli se totiž objeví Dr. Evil, nemám daleko k slzám smíchu a dochází mi, že budu tuhle přepálenou šílenost občas hláškovat asi až do konce života. Tlustej parchant je sice šlápnutí vedle, které zabraňuje nejvyššímu hodnocení, ale výbušný Myers a žhavá Heather Graham zachraňují vše ostatní. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Prečo zarobiť trilión, keď môžeme mať bilión?“ – „Bilión je menej ako trilión kokot.“ Bohovská zábava. Šukadelické ženy (Heather Graham), diabolský gauner so zlovestne démonickým malíčkom v kútiku úst (Mike Myers), nepremožiteľne nadržaný bejby-hrdina (Mike Myers), Tlstý parchant (Mike Myers), dokonalý gaunerík (Mini Me), skvelý soundtrack (American Woman), drsné cameo (Tim Robbins ako americký prezident), nezabudnuteľné pasáže (skoro všetko s nepodareným synom v podaní Setha Greena, talkshow Jerryho Springera, klavírne duo, rap), geniálna choreografia (úvodné titulky, siluety v stane) a megabrutálne hlášky ("Tá káva chutí ako sračky.“). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

„Mám plán. Budu dělat, že jsem onemocněl botulismem. Stráž přiláká můj bolestný křik a přijde se podívat. Ty zatím vykopeš jámu a vysteleš ji nabroušenými kartáčky na zuby …“ Tak to je tradičně geniální plán. Snímek až tak geniální zase není, ale mě to bavilo. I když kvůli opakovanému vtipu oživly některé postavy. Navíc jsem se zamiloval do Vanessy na dálkové ovládání. Dokonalá žena. Ovšem největší zábavu mi přineslo zuřivé Mémini, za jehož výrobu děkuji Frau Farbissině. Ta je sexy minimálně tak jako Tlustý Parchant, ale to už bych asi neměl prozrazovat, protože o propracovaný děj ... tady tradičně vůbec nejde.Tak nastartujte své Shaguary a jdeme na to, baby. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Ne tolik dobré jako jednička, ale pořád hodně povedených gagů. Dr. Zloduch ani Tlustej bastard mě ale moc nerozesmívají. Chci víc Austina! No a Heather Graham... groovy! :o) ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Pár povedených hlášek a celkovou zábavnost tomu nebudu upírat jen proto, že Myers párkrát překročil hranici trapnosti. Pořád silně snesitelné. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Chvílemi i vtipná taškařice okořeněná asi dnes už nějak nezbytnými - leč nadužívaně zbytečnými fekálnistickými ffftípky. No ale pro vnímavé aspoň pěkná přehlídka nádherných auťáků a dámských oblečků ze sedumdesátých let... Jinak trošku nechápu tolik úsilí pro tak zbytečný film. A tak ty hvězďule vojíždím jen dvě - ale pro ty sedumdesátkový reálie půl přidám a kvůli sladké Heather Graham to teda zaokrouhlím nahoru. A tak hlídejte si MUJO a duševní zdraví, fandící... :-) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jay Roach dokázal už tak nabitou záležitost jako byl Špionátor ještě vylepšit. Austin je tady fakt v extra formě a všechny tři postavy Mike Mayerse sou úplně neskutečně krutý a krom toho je tady ještě Heather Graham. jedna z nej parodií kterou sem viděl ()

Reklama

Reklama